• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Groene Lampen

Bent u op zoek naar een lamp die bij u en uw interieur past? Dan spelen kleur, functie en stijl een belangrijke rol. Kiest u voor een bureaulamp, groen en klassiek, dan gaat dit samen met een mooi antiek bureau, maar ook een strakke kunststof tafel kan een verrassende combinatie opleveren. Bekijk hier het overzicht.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Groen
  • op vooraad
  • niet op voorraad

57 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 21 artikelen

Welke lamp u kiest, heeft alles te maken met het doel waarvoor u de lamp wilt gaan gebruiken. Gaat u voor een grote hanglamp voor boven de tafel om een centraal punt te creëren in huis, een plafondlamp die de hal moet verlichten bij thuiskomst, een buitenlamp die bijdraagt aan lange gezellige zomeravonden of moet het voornamelijk functioneel zijn zoals een bureaulamp. In het uitgebreide assortiment kunt u ze vinden in de kleuren groen, wit, zwart, rood en zelfs roze.

De bureaulamp, groen klassiek uitgevoerd

Een bureaulamp is er in alle soorten en maten. Deze past dan ook bij diverse soorten meubilair. De bureaulamp groen en klassiek uitgevoerd blijft een favoriet. Met deze lamp waant u zichzelf weer even terug in de tijd. De tijd van zakenmannen in pak, die na een harde werkdag achterover hangen in hun bureaustoel, met de voeten omhoog, een sigaar in de ene hand en een glas whisky in de andere. Ook de tijd van prachtige bibliotheken, waar te midden van de duizenden boeken een leestafel staat. Op zo’n antiek bureau of lange leestafel hoort natuurlijk die bureaulamp in groen of goud: prachtig dus!

Groen is van alle tijden

Niet alleen antiek en zwaar donker hout past goed bij zo’n bureaulamp. Groen is namelijk van alle tijden en makkelijk te combineren met veel verschillende kleuren en materialen. Het geeft een eigentijdse look, leuke twist en combineert ook goed bij minimalistisch Scandinavisch. Het geeft kleur, is tegelijkertijd heel herkenbaar en werkt echt als een blikvanger. U zult zien dat iedereen zich aangetrokken zal voelen tot deze lamp. De bureaulamp groen is er in verschillende soorten dus kijk welke variatie bij u past.