• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Slaapkamer Inbouwspots

Gaat u voor rust en praktisch licht, dan zijn inbouwspotjes voor de slaapkamer ideaal. Mooi ingebouwd in het plafond of als onderdeel van een boeken- of kledingkast geven deze lampen goed licht, zonder dat de armatuur veel ruimte in beslag neemt of veel aandacht vraagt. De spotjes voor slaapkamer zijn mooi weggewerkt en dat zorgt voor een luxueus gevoel. En wie wil dat nou niet? Kijkt u in ons overzicht en dan vindt u vast een model dat perfect bij de slaapkamer past.

Filters

35 Artikelen gevonden

Alle 35 artikelen getoond.

Verschillende soorten spotjes

Wij vinden het belangrijk dat onze lampen zich thuisvoelen in uw interieur en daarom hebben we een zeer uitgebreide collectie met veel verschillende stijlen. De inbouwspotjes voor de slaapkamer zijn er in verschillende kleuren en materialen. Ook de vormen verschillen, de meeste zijn rond, maar we hebben ook vierkante varianten in het assortiment. Wilt u de spots graag eerst zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. U kunt daar rustig rondlopen en als u behoefte heeft aan advies, dan zijn onze professionals er om u te helpen.

Nog meer spots

Inbouwspots zijn ideaal als u een huis laat bouwen of verbouwen, de verlichting kan mooi ingepast worden in het nieuwe plafond. In bestaande woningen zijn inbouwspots niet altijd handig. Gelukkig hebben we ook hele mooie opbouwspots voor de slaapkamer. In dit assortiment vindt u alle mogelijkheden, stijlen en lichtbronnen. In het selectiemenu aan de bovenzijde van deze pagina kunt u uw voorkeuren ingeven en het openlaten, daar waar u zich eerst nog wilt oriënteren. U krijgt een overzicht op maat en wij weten zeker dat u een passende spot voor uw slaapkamer vindt. Natuurlijk tegen de laagsteprijsgarantie en zonder verzendkosten.