• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Woonkamer Inbouwspots

De woonkamer is een belangrijke ruimte in het huis. In veel Nederlandse huishoudens staat de eettafel ook in de woonkamer en dat maakt dat we een groot deel van onze tijd in huis in die woonkamer doorbrengen. Goede en mooie verlichting is dan essentieel. Geeft u de voorkeur aan subtiele verlichting, met een helder schijnsel, dan is de inbouwspot perfect voor uw woonkamer. Deze hoeft niet altijd in het plafond ingebouwd te worden, het kan ook in een plank of in een (boeken)kast. Zo licht u de dingen eruit die belangrijk zijn in uw huis.

Alle 32 artikelen getoond.

Zoveel mensen, zoveel wensen

De identiteit van Rietveld Licht zit hem niet in één bepaalde stijl lampen. Wij gaan voor kwaliteit, aantrekkelijke prijzen, goede service en een heel breed aanbod in verlichtingssoorten en stijlen. Ook onze inbouwspots moeten in iedere woonkamer passen en dat betekent dat we u keuze bieden. In ons assortiment vindt u verschillende kleuren, materialen en vormen. Wanneer u de lamp graag eerst ziet, alvorens u deze koopt, breng dan een bezoek aan onze showroom in Sliedrecht. Op deze ruime locatie vindt u een zeer breed assortiment lampen in een huiselijk setting. Bovendien lopen onze verlichtingsexperts rond met praktisch of stijladvies, waar u behoefte aan heeft.

Opbouwspot woonkamer

Waar een inbouwspot netjes is weggewerkt in het plafond of in een plank, is bij de opbouwspots de armatuur nog zichtbaar. Wat uw voorkeur heeft hangt af van uw persoonlijke smaak. Het voordeel van opbouwspots is dat ze eenvoudiger te plaatsen zijn als het plafond al gestuct is, bovendien zijn deze ook eenvoudig te vervangen, mocht u eens een nieuwe lamp willen. Moet u de lichtbron zelf vervangen? Nieuwe lichtbronnen bestelt u ook eenvoudig in deze webshop, met ruime keuze in fittingen, lumen en kleurtonen. Handig, alle verlichting voor in en om het huis onder één dak.