• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Pendellampen

Zit het lichtpunt niet recht boven de eettafel? Een plafondlamp met zwenkarm is dé oplossing. Mooi om te zien; door de speelse vorm straalt de lamp design en luxe uit. En heel praktisch. Doordat een zwenkarm lamp verstelbaar en draaibaar is, kan deze lamp wél recht boven uw tafel hangen. En dat zonder storende snoeren of kabelgootjes. Een knikarm lamp is niet alleen dé oplossing als het lichtpunt niet in het midden zit, maar ook als u nog wel eens wilt schuiven met de meubels. Of gewoon omdat een pendel hanglamp een uniek item in uw interieur is met een speelse look. Ook fijn: mocht u in de toekomst toch iets anders willen, kunt u ervoor kiezen om alleen andere kappen aan de pendellamp te hangen. Zo heeft u snel een nieuwe look, zonder hoge kosten en zonder extra gaten in het plafond. Kortom, een pendellamp kopen is een heel goed idee. Onze collectie pendellampen is groot, zodat ook u de perfecte hanglamp met knikarm vindt. Zo vindt u bij ons een pendellamp in het zwart met bijvoorbeeld een stoffen kap en een beige pendel hanglamp met een rotan kap. Of andersom. Het kan allemaal!

Filters

120 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 84 artikelen

Pendellamp zwart

Een zwarte pendellamp is altijd goed. In een modern interieur, een industrieel interieur en zelfs in een sereen, rustiek, japandi of bohemian woonstijl kan zwart net dat beetje extra pit en karakter aan uw interieur geven. Een pendellamp zwart is luxe, stoer en tijdloos. Bepaal met de kappen de stijl van uw hanglamp knikarm. Rotan kappen op een zwarte pendellamp met twee knikarmen geeft een heel andere look dan een pendellamp in het zwart met een kap van metaal. Voor welke stijl gaat u?

Plafondlamp verstelbare arm

In ons assortiment vindt u plafondlampen met verstelbare armen. We bieden deze pendellampen aan in verschillende kleuren: zwart, beige en staal. Onze pendellampen zijn verkrijgbaar met één zwenkarm of met twee zwenkarmen. Zo kunt u kiezen voor een enkele hanglamp pendel en een dubbele pendellamp. Met de dubbele pendellamp heeft u twee hanglampen boven uw eettafel. De knikarmen kunt u verschillende posities plaatsen. Praktisch en mooi! Een plafondlamp met één verstelbare arm is bijvoorbeeld ideaal boven een ronde eettafel, maar is ook leuk boven de salontafel. Doordat de knikarm verstelbaar is en de lamp ook vanaf de plafondplaat kan worden gedraaid, kunt u de lamp precies hangen zoals u wilt. Bij de zithoek is het fijn als de lamp wat hoger hangt. Met een pendellamp is dat zo geregeld. Daarom is een pendellamp een prachtige plafondlamp voor in de zithoek.