• De grootste lampenwinkel van Europa
 • Laagste prijsgarantie
 • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
 • Grote eigen voorraad

Plafondlampen met Sensor

In een donkere ruimte is het lastig dingen te doen en te vinden zonder te struikelen. In sommige ruimtes staat het licht vaak aan en in andere vertrekken wilt u dat het licht enkel brandt als u hem betreedt. Een plafondlamp met bewegingssensor is ideaal als de lichtschakelaar niet bij de entree van de kamer is of als u vaak met volle handen binnenkomt. Denk aan een schuur, de hal, de garage of bijkeuken. Het openen van de deur is voldoende om het licht te laten branden, waardoor u veilig uw weg kunt vervolgen.

 • plafondlamp 13245 modern kunststof wit rond

  13245 led+bewegingssensor 37cm IP44 · voorradig

  69,00

  Bekijk details
 • plafondlamp 13244 modern kunststof wit rond

  13244 led+bewegingssensor 27cm IP44 · voorradig

  49,90

  Bekijk details

Alle 2 producten getoond.

Rietveld Licht

Rietveld Licht combineert het beste uit twee werelden; praktisch en esthetisch. Verlichting is de basis van ieder huis en is daarmee heel praktisch Een plafondlamp met bewegingssensor bijvoorbeeld, zorgt voor gemak en veiligheid. Dat praktisch ook mooi kan zijn, bewijst onze ruime collectie verlichting. Naast de basisverlichting bieden we ook hele, mooie sfeervolle lampen. Maar wat u mooi vindt, hoeft niet de smaak van uw buren te zijn. Daar houden wij natuurlijk rekening mee. In het keuzemenu, bovenaan de pagina, kunt u uw voorkeuren aangeven, zoals stijl, materiaal en kleur. Ook onze plafondlampen met bewegingsmelder komen in verschillende soorten, zodat er altijd een past bij de stijl van uw huis.

Veilig en duurzaam

Een plafondlamp met bewegingssensor draagt bij aan de veiligheid van uw leefomgeving én aan de duurzaamheid. De lamp brandt enkel als het nodig is, als een persoon in de ruimte aanwezig is. De rest van de tijd mag het ook donker zijn. Daarnaast werken onze plafondlampen met bewegingssensor met led. Deze vorm van verlichting is zuinig in verbruik en heeft een lange levensduur. Het mes snijdt aan twee kanten en dat zien wij graag bij Rietveld Licht.