• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

RVS Lampen

Een rvs buitenlamp in uw tuin biedt naast een moderne uitstraling ook minder onderhoud aan uw buitenlamp. Een rvs buitenlamp wil namelijk zeggen; een buitenlamp in roestvast staal. In de volksmond wordt er vaker gesproken over roestvrij staal maar dat berust op een misverstand. De juiste benaming is namelijk roestvast. Een rvs buitenlamp geeft het minst kans op roestvorming in de toekomst. Door sommige, uitzonderlijke omstandigheden wil er nog wel eens een vertraagde roestvorming optreden maar dit is zelden het geval. Met een rvs buitenlamp bent u in ieder geval zeker van een lange duurzaamheid.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

201 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 165 artikelen

Buitenlamp rvs in ons assortiment

Op onze website vindt u een groot aanbod in een buitenlamp rvs. Een buitenlamp rvs is vaak strak afgewerkt en oogt daardoor modern en strak. Een ander voordeel van een buitenlamp rvs is dat deze zich gemakkelijk laat combineren in vele stijlen. Een buitenlamp rvs is tijdloos bovendien. Als u overgaat tot de koop van een rvs buitenlamp kunt u ervan uitgaan daar jaren plezier van te hebben. Een buitenlamp rvs is mooi om te zien en het materiaal heeft een hoge kwaliteit. Reden te meer om te kiezen voor een rvs buitenlamp.

De trendy rvs buitenlamp

Ook in een buitenlamp rvs zien we wel degelijk een trendbeeld. Zo is de rvs hanglamp momenteel hipper dan ooit. De rvs hanglamp wordt geplaatst onder een luifel of afdak van uw tuin maar kan ook in een tuinhuisje een mooie rol vervullen. We zien steeds vaker dat de woonomgeving van binnen wordt doorgetrokken naar buiten. Vandaar ook de trend om een rvs hanglamp te gebruiken in uw tuin. De rvs hanglamp blijft mooi en is tijdloos bovendien. De rvs hanglamp is daardoor toepasbaar in elke tuin. Let u er wel op dat uw rvs hanglamp een hoge ip waarde heeft want ondanks dat het een lamp betreft die onder een luifel of afdak hangt is een minimale waterdichtheid van IP44 zeer belangrijk.

Stoer en industrieel? Hanglamp rvs !

De hanglamp rvs voor binnenshuis is al langer een trend. Deze hanglamp rvs komt vooral terug in keukens, boven werkbladen maar ook als hanglamp rvs boven de keukentafel. Vooral de industriële uitstraling die we zien terugkomen in de hanglamp rvs is trendbepalend. Een rvs hanglamp hangt vaak met een stoere ketting of staalkabel aan het plafond. Door de tijdloze eenvoud laat de hanglamp rvs zich gemakkelijk combineren in vele interieurstijlen.

Rvs inbouwspots

Rvs inbouwspots worden het meest gebruikt als inbouwspot. Een inbouwspot rvs is strak afgewerkt en blijft mooi, ook na jaren gebruik. Op rietveldlicht vindt u de rvs inbouwspots in zowel een ronde als een vierkante vorm. Meestal is een inbouwspot rvs voorzien van een GU10 aansluiting. Hierdoor is het aanbrengen of vervangen van de lichtbron zeer eenvoudig. Als GU10 lichtbron kunt u kiezen uit halogeen of led. Led is op dit gebiedt wel de koploper en laat halogeen inmiddels ver achter zich. Er zijn ook rvs inbouwspots welke voorzien zijn van ingebouwd led. Led staat bekend om zijn lange levensduur en is zeer zuinig in gebruik. Tevens wordt het armatuur niet extreem heet, wat bij halogeen wel het geval is. Rvs inbouwspots zijn zeer populair en worden vaak gekozen. Inbouwspots rvs blijven mooi om te zien, zelfs na jaren gebruik.

Rvs wandlampen

Rvs wandlampen zijn erg populair. Rvs wandlampen zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Ze kunnen diverse vormgevingen hebben. Rvs wandlampen zijn vaak strak en moderner om te zien maar als deze gecombineerd worden met bijvoorbeeld glas kan een andere stijl gecreëerd worden. Rvs wandlampen kunnen gebruikt worden met vele soorten lichtbronnen. De meest gebruikte combinatie is met led lichtbronnen. dit kan zowel vervangbaar of ingebouwd led zijn. Wandlampen rvs laten zich gemakkelijk combineren met verschillende materialen. Wandlampen rvs kunnen gemakkelijk geplaatst worden in diverse interieurstijlen.