• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Bedlampen

Nog even lezen of in een tijdschrift bladeren voor het slapengaan of 's nachts bijlichten als u er even uit moet. Bedlampjes zorgen voor sfeer en zijn vooral een praktisch lichtje bij-de-hand. Kies uit onderstaand assortiment de bedlampjes die uw slaapkamer net even dat extra’s geeft. Voor iedere muur, hoofdbord, wand, plafond of nachtkastje, een passende oplossing.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

174 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 138 artikelen

Passende leeslampen bij uw bed

Een lamp geeft meer dan verlichting alleen, het geeft ook sfeer. Maar hoe belangrijk stijl ook is, in eerste plaats moet de verlichting passen bij de functie. Een leeslampje bij het bed moet voldoende licht geven en bij voorkeur te richten zijn op uw lectuur, literatuur of device. Zo kunt u heerlijk nog even ontspannen door wat lezen voor het slapen gaan. Daarna mag het licht uit, want slapen, dat brengt pas echt verlichting.

Bedlampjes voor het hoofdbord

Ook in de slaapkamer speelt inrichting een rol. Het is een plek waar u rust vindt en dan is het prettig als de ruimte is ingericht naar uw smaak. We zien steeds vaker het hoofdbord, in verschillende stijlen. Het geeft geborgenheid en tegelijkertijd geeft het een bed body. Bedlampjes voor het hoofdbord brengen een mooi accent en de verlichting is praktisch geplaatst, dichtbij, dus zeer geschikt als u nog even wilt lezen of iets wilt bekijken op uw telefoon.

Slaapkamerverlichting

De verlichting op de slaapkamer omvat meer dan de bedlampjes. Uiteraard is de hoofdverlichting belangrijk, maar ook spots in een kledingkast zijn erg praktisch en geven een luxe gevoel. Slaapkamerverlichting geeft de gelegenheid om de sfeer in de ruimte mooi door te voeren. Wij hebben vele verschillende stijlen lampen, zoals industrieel, landelijk, luxueus en Scandinavisch. De stijl kan mooi doorgetrokken worden of u kiest juist voor een verrassend contrasterend exemplaar. Alles is mogelijk.