• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Witte Slaapkamerlampen

De slaapkamer is de plek waar u tot rust komt; de dag achter u laat om bij te tanken en u zo voor te bereiden op een volgende dag. Veel mensen geven de voorkeur aan een rustig ingerichte slaapkamer, omdat dat kalmerend werkt en een goede nacht bevordert. Lichte tinten, wit en naturellen passen mooi bij die rustige sfeer. Een witte slaapkamerlamp vraagt niet te veel aandacht en is een fijn element in de ruimte. En of u nu op zoek bent naar een witte hanglamp, een wit bedlampje of witte spots, bij Rietveld Licht vindt u het allemaal.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

338 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 302 artikelen

Omdat smaken verschillen….

...bieden wij een uitgebreid assortiment. Bij Rietveld Licht heeft u veel keuze in materialen, stijlen, lichtbronnen, afmetingen en vormen. Een witte slaapkamerlamp kan heel strak zijn, zoals in onze selectie moderne lampen, of juist gezellig landelijk, waarin we ook een breed aanbod hebben. In het selectiemenu bovenaan deze pagina kunt u deze twee, en vele andere stijlen selecteren. Wilt u liever de lampen eerst in het echt zien, kom dan naar onze showroom in Sliedrecht. In dit ruime pand ziet u vele verschillende opstellingen. Onze professionals staan natuurlijk voor u klaar als u vragen heeft.

Lichtbronnen en fittingen

Niet alleen in looks bieden we de keuze, ook in de technische specificaties is er veel verscheidenheid. Dat is de reden dat we het keuzemenu op onze website hebben. Wellicht heeft u geen behoefte om een voorkeur in te geven en wilt u gewoon even fijn door het assortiment scrollen, maar als u een duidelijk beeld heeft van wat u zoekt, dan kunt u snel en eenvoudig de gewenste selectie maken. Naast lichtbronnen en fittingen, kunt u ook kiezen voor een dimbare slaapkamerlamp, het energieverbruik, de lichtkleur (want moet de lichtbron zelf ook wit zijn?) en nog enkele andere mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat u een passende lamp vindt, of dat nu een witte slaapkamerlamp is, een industriële eettafellamp of een klassiek kroonluchter voor in de hal.