• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Zwarte vloerlampen

Een staande lamp, of vloerlamp, is een aanwezig stukje verlichting. Door zijn lengte en kleur springt hij in het oog en dan kunt u maar beter zorgen dat hij gezien mag worden. In onderstaand overzicht vindt u onze selectie zwarte vloerlampen. Wij laten ons licht graag schijnen in zoveel mogelijk huishoudens en beperken ons dus niet tot een stijl. U bepaalt immers uw eigen stijl en misschien is dat meer een eclectische samenvoeging van mooie en fijne stukken, dan een stijlvast interieur. Wat u ook wilt, de zwarte vloerlamp die uw inrichting laat stralen vindt u hier.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

302 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 266 artikelen

Zwarte verlichting

Het is vaak mooi om verlichting door te voeren in de gehele ruimte, of zelfs in het hele huis. Dit kan door dezelfde kleur aan te houden, zwart dus, in dit geval. We hebben veel soorten zwarte verlichting, van plafondlamp tot tafellamp, van hanglamp tot spots. In ons buitenassortiment kunt u ook selecteren op zwart. Helemaal van nu, om binnen en buiten wat meer bij elkaar te betrekken. Het doorvoeren van de kleur van de lampen draagt hier mooi aan bij.

Online bestellen

Rietveld Licht is een echte familiezaak, opgericht in 1955. We zijn altijd op zoek naar mooie nieuwe modellen, vormen en materialen, maar we zijn ook zeer geïnteresseerd in nieuwe technologieën. Vanuit die vooruitstrevende visie zijn we in 2006 al een webshop begonnen. Zo konden we er voor nog meer mensen zijn, altijd en overal. Natuurlijk heeft de website in de loop der jaren veel vernieuwingen doorgemaakt om goed te blijven aansluiten bij de wensen van onze klanten. Het bestelproces is eenvoudig, u hoeft geen account aan te maken en alleen de hoognodige gegevens in te voeren. U kunt betalen met iDeal, Paypal of door middel van bankoverschrijving. Het verzenden is gratis, en met de grote voorraad heeft u binnen een paar dagen uw nieuwe zwarte vloerlamp in huis.