• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Schilderijlampen

Dat wat mooi is mag aandacht krijgen. Misschien heeft u gespaard voor dat mooie kunstwerk, is het een familiestuk, heeft u het zelf gemaakt of is het van een bekende ... een schilderij mag uitgelicht worden. Met schilderijspotjes is dit geen enkel probleem, de aandacht gaat niet naar de lamp, maar naar het werk aan de muur. Dat een schilderijspot subtiel is, wil niet zeggen dat hij niet mooi vormgegeven mag zijn of een eigen stijl mag hebben. Zoals alle verlichting in ons assortiment is er veel zorg voor vormgeving en kwaliteit. Wel altijd tegen de laagsteprijsgarantie en zonder verzendkosten.

Alle 33 artikelen getoond.

In de spotlights

Persoonlijke spullen maken een huis tot een thuis. Souvenirs van de vakantie, knutselwerken van de kinderen of kleinkinderen, iets dat u zelf gemaakt heeft, een antiek meubelstuk uit de familie...allemaal elementen die uw huis laten leven. Een kunstwerk geeft uw huis direct persoonlijkheid en het heeft vaak een emotionele waarde. Het doek mag dus best in de spotlights staan. Onze schilderijspotjes verlichten iets subtieler dan een echte spotlight, maar ze lichten het doek mooi uit. In ons assortiment vindt u zowel rechthoekige verlichting als ronde lampjes, de meeste zijn zelfs flexibel en zo goed van richting te veranderen. Kijkt u rustig naar onze collectie en laat u inspireren.

Stijlen

Sommige interieurs zijn heel stijlvast, er wordt voor een stijl gekozen en deze wordt doorgevoerd in de gehele inrichting. Hoe mooi is het als de lampen, tot aan de schilderijspots, hier volledig bij aansluiten. Het spelen met stijlen kan ook heel stijlvol zijn. Een zwaar, klassiek schilderij met een strakke witte spot erboven, of juist een klassieker model boven dat moderne schilderij. In een interieur mag geleefd worden en spelen met vormen, materialen en kleuren maakt de ruimte eigen.