• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Wandlampen voor de slaapkamer

De plek waar je tot rust komt, de dag achter je kan laten en de tijd neemt om je op te laden voor een nieuwe dag; de slaapkamer. Goede en aantrekkelijke verlichting maakt de ruimte prettiger, zoals mooie wandlampen bij het bed. Als u voor het slapengaan nog graag wat leest of een serie kijkt in bed, is dat lichtpunt bij het bed heel prettig. Een wandlamp geeft goed, direct of indirect licht, maar door het kleine lichtpunt, dient het meteen ook als sfeerverlichting. Een mooie wandlamp geeft de slaapkamer een finishing touch en bakent de ruimte rondom het bed mooi af.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

411 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 375 artikelen

Keuzemogelijkheden

Rietveld Licht is er voor ieder huis en voor iedereen. Wij beperken ons niet tot stijlen of prijsklassen. Ons uitgangspunt is wel altijd kwaliteit, noviteit en de laagsteprijsgarantie. In ons assortiment vindt u vele mogelijkheden. U kunt rustig alles bekijken, maar als u al beter weet wat u wilt, kunt u ook gebruik maken van het selectiemenu bovenaan op deze pagina. In het menu geeft u eenvoudig uw voorkeuren aan. Zoekt u een zwarte, metalen designwandlamp voor bij uw bed? Die hebben we! Meerdere zelfs. Liever een witte variant van keramiek met een romantischere touch? Die hebben we ook! En alle andere wandlampen voor de slaapkamer die uw buurman mooi vindt, of uw zus, de winkelier of wie dan ook...die hebben we natuurlijk ook. U vindt het bij Rietveld Licht.

Duurzame verlichting

Duurzaamheid is voor veel mensen een belangrijk thema. Het besparen van energiekosten draagt bij aan een beter milieu en zeker ook aan uw portemonnee. Led-verlichting is een prima optie als u een wandlamp wilt die lang meegaat en energiezuinig is. In het keuzemenu geeft u bij 'verlichtingsbron' 'led-verlichting' in en dan ziet u welke armaturen allemaal functioneren met deze energiezuinige lampen.