• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Stoere wandlampen

Houdt u van stevige materialen en niet al te veel poespas, dan is deze collectie stoere wandlampen wel aan u besteed. Metaal, hout en beton voeren de boventoon, soms mooi verweerd. Afhankelijk van uw voorkeur kiest u een zeer stoer exemplaar, een lamp die wat vriendelijker oogt of juist iets strakker. De wandlampen benadrukken allemaal het stoere karakter van het interieur of worden in contrast met een zachter interieur een echte rauwe eyecatcher. Alle producten in deze webwinkel zijn van hoge kwaliteit, maar wel tegen de laagsteprijsgarantie. Dat is mooi en nog mooier is dat het verzenden gratis is.

Alle 15 artikelen getoond.

Stijlen doorvoeren

Goed wonen laat zich niet voorschrijven, wat u mooi vindt zou het interieur moeten bepalen. Rietveld Licht is er dan ook voor iedereen, voor ieder huishouden. Voelt u zich helemaal thuis in een stoer interieur, voer dat dan juist ook in accessoires door. Goed gekozen accessoires, het hoeven er niet veel te zijn, maken de sfeer helemaal af. Naast wandlampen, vindt u hier ook andere stoere lampen die meer dan goed aansluiten bij deze woonstijl. Mooi voor de woonkamer, maar ook heel geschikt voor bijvoorbeeld de werkkamer. Wij zien het al voor ons: een stoer houten blad, metalen onderstel, bureau-accessoires van beton en dan zo?n stoere bureaulamp. Ziet u het ook al voor u?

Stoere wandlampen in de showroom

Al sinds 2006 hebben wij een webshop, inmiddels ook in verschillende Europese landen. We zagen direct de voordelen van online winkelen; altijd en overal bereikbaar. En met de laagsteprijsgarantie, hoge kwaliteit en gratis verzenden, maakt dat onze verlichting al in vele huishoudens, winkels en kantoren te vinden is. We begrijpen ook dat veel mensen het nog steeds prettig vinden om de stoere wandlampen en andere verlichting eerst in het echt te zien. U bent daarom van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. U kunt hier vrijblijvend advies krijgen van onze verlichtingsspecialisten. Bovendien is het leuk te combineren met een bezoekje aan andere winkels op de meubelboulevard.