• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 18-02-2019

Badkamer spots

Het is heel belangrijk om bij het verbouwen van een badkamer, rekening te houden met de plaatsing van inbouwspots. Een badkamer wordt namelijk gebruikt voor verschillende doeleinden; zo is het soms een plek voor een snelle verfrissende douche, maar ook soms een plaats waar je jezelf verwent met een heel beautyritueel, zoals een heerlijke warme douche met een scrubbehandeling, gezichtsmasker en daarna insmeren met bodylotion.


Om deze redenen heb ik gekozen voor praktische 73085design spots van mat zwart aluminium, die spatwaterdicht en stofbestendig is, en die ook nog eens voorzien zijn van mat glas waardoor je geen last hebt van hinderlijke inkijk of verblinding. Als lichtbron voor deze black beauties hebben we gekozen voor dimbare led lampen, waardoor we zowel functionele- als sfeerverlichting in onze nieuwe badkamer hebben.

LED verlichting heeft veel voordelen; ze zijn energiezuinig, hebben een lange levensduur, ze worden niet heet en ze zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren.

We hebben twee spots boven de spiegel geplaatst, één bij de douche en één boven het toilet. Door het mooie platte design passen ze perfect in onze strakke betonlook badkamer. We hebben gekozen voor zwarte spots omdat alle ‘accessoires’ zwart zijn, zwart toilet, zwarte kranen en zwarte waskom. Dit heb ik gestyled met zwart toiletpapier en mooie antracietkleurige wafelhanddoeken.