• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Dinsdag gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 17-11-2023

Black Friday = Korting op korting

Het is weer (bijna) zo ver: Black Friday! Black Week, eigenlijk. Want vanaf maandag 20 november shop je bij ons een week lang al onze lampen in de sale met extra Black Friday korting. En dat zijn hele leuke kortingen. En hele leuke lampen. Nu wil je vast weten hoeveel korting je dan krijgt? *Tromgeroffel* Minimaal 40 procent korting!


Waarom een hele week Black Friday?

Door jou en anderen de kans te geven om een hele week met korting te shoppen, verspreiden we het aantal bestellingen. Daar zijn onze magazijnmedewerkers én de pakketbezorgers heus blij mee. Bovendien kan je nog even nadenken of je nu die stoere 3-lichts hanglamp kiest of toch gaat voor de vier-lichts. Ook fijn: door de drukte te verspreiden is de kans heel groot dat jij jouw bestelling gewoon de volgende werkdag in huis hebt.

Onze lampen hebben vaste lage prijzen en wij geven je de laagsteprijsgarantie.

Waarom korting op korting?

Kortingen, wij geven ze niet. Niet als je voor heel je huis lampen wilt kopen, niet als we de verjaardag van de koning vieren. Gewoon niet. Wij staan voor eerlijkheid. Onze lampen hebben vaste lage prijzen en wij geven je de laagsteprijsgarantie. Dat betekent dat elke klant dezelfde prijs betaalt voor hetzelfde product. Wel zo eerlijk, toch? Zo hoef jij je geen zorgen te maken of jouw favoriete lamp niet volgende week toch met korting wordt aangeboden, of dat de lamp ergens anders toch niet goedkoper is. Wat we wel hebben is een sale afdeling. Hier vind je lampen die bijvoorbeeld bijna uitverkocht zijn (laatste stuk) of lampen die helaas uit ons assortiment gaan, omdat het item door de fabriek niet meer geleverd kan worden. Deze lampen prijzen we voor Black Friday extra af. En dat betekent dat je waanzinnig mooie lampen kunt kopen met minimaal 40 procent korting.