• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 12-10-2022

Nieuwe winkel: de grootste lampenwinkel van Europa

Na ruim twee jaar bouwen is het zover: onze nieuwe winkel is open. De grootste lampenwinkel van Europa! Met eigen voorraden van meer dan 350.000 stuks op bijna 16000 m². Alle producten die je op onze webshop ziet, kan je vanaf nu ook in het echt zien, voelen en ervaren. En als we zeggen ‘alle’ bedoelen we ook echt alle! Met veel aandacht en liefde hebben onze stylisten door het hele pand fijne huiskamers gecreëerd. Hierdoor voelt de winkel - ondanks de drie grote verdiepingen- aan als een warme jas. Precies zoals je van ons gewend bent. Door onze grote eigen voorraad in ons mega magazijn neem je jouw lamp direct mee naar huis. En dat zonder in een lange rij te hoeven staan! Want in onze nieuwe winkel is geen kassa te zien. Betalen doe je snel én veilig vanaf je smartphone. Past jouw favoriet niet in jouw auto of wil je de lamp liever pas na de verbouwing in huis hebben? Laat ‘m gratis thuisbezorgen op een dag dat het voor jou uitkomt. Ook dat regel je supersnel in onze nieuwe winkel.


Nieuwe jas, zelfde service

Met een assortiment dat inmiddels bestaat uit meer dan 3000 lampen, waren we uit onze (warme) jas gegroeid. Het was in onze vorige showroom niet mogelijk om al onze mooie lampen aan jou te kunnen laten zien. Zonde! Toen het idee ontstond voor een nieuwe winkel, stond één ding dan ook als een paal boven water: veel ruimte! En dat is gelukt. Op de tweede verdieping vind je nu zelfs onze complete outdoor collectie. Je komt er via de indrukwekkende betonnen trap of pak de lift. Die brengt je ook graag naar de tweede verdieping.

Loop door de verschillende huiskamers en laat je inspireren. Ga eens even lekker zitten en ervaar hoe praktisch die vloerlamp naast de bank is. Voel de kwaliteit van onze lampen en bekijk verschillende lichtkleuren. Door de ingerichte woonkamers kan jij je veel beter inbeelden hoe die grote booglamp bij jouw thuis staat. We hebben zelfs rekening gehouden met de plafondhoogte van de woonruimtes. Fijn! En heb je een vraag? Ons vakbekwame en enthousiaste team staat ook in onze nieuwe winkel voor je klaar! Nieuwe jas, zelfde service!

Alle producten die je op onze webshop ziet, kan je vanaf nu ook in het echt zien, voelen en ervaren.

Geen kassa, geen rij

Mooie lamp gezien, maar wil je weten of de lamp ook in een andere kleur verkrijgbaar is, of in een andere maat? Scan de QR-code op het kaartje aan de lamp met je smartphone en zie in één oogopslag alle specificaties van het item. Handig! Zo verliefd dat je de lamp direct mee naar huis wil nemen? Dat regel je supersnel via de QR-code: klik op ‘afhalen in de winkel’ en betaal direct vanaf je smartphone. Dat kan terwijl je koffie drinkt in ons restaurant of terwijl je nog even in één van onze huiskamers zit. Je staat in ieder geval niet in een lange rij voor de kassa. Die lange rij is met deze nieuwe manier van kopen verleden tijd. Even wachten en je kan jouw bestelling gewoon in de winkel ophalen. Want door onze eigen grote voorraad in ons mega magazijn, zijn vrijwel alle producten op voorraad en direct mee te nemen. Met eigen ogen zien, dat mega magazijn? Kijk eens vanuit de winkel door het raam naar die enorme stapels lampen. Doen wij ook nog steeds en het blijft indrukwekkend. Of loop gerust nog een rondje terwijl je wacht. De schermen die door de hele winkel hangen, laten je weten wanneer jouw bestelling klaar staat en opgehaald kan worden.

Moet je nog verhuizen of zelfs nog eerst verbouwen, dan is het handig als die mooie lampen die jij hebt uitgekozen pas in huis zijn als die verbouwing achter de rug is. We bezorgen jouw lampen gratis bij jou thuis, op een dag dat het voor jou uitkomt! Ook dit regel je snel en eenvoudig met jouw smartphone via de QR-code. Geen smartphone? Geen probleem! Onze medewerkers hebben altijd een smartphone voor jou bij de hand.

Restaurant

Een bezoek aan onze nieuwe winkel is een flinke wandeling. Trek gekregen? Geniet van een lekker broodje en een goede kop koffie in ons restaurant. Heb je veel mooie lampen gezien en wil je alles even op een rijtje zetten: ‘de zwarte spot in de hal, de industriële hanglampen boven de eettafel’? Trek je even lekker terug in één van de huisjes in het restaurant, die daar speciaal voor zijn bedacht. Zo kan jij je even afzonderen en nog eens alles nalopen, terwijl de kinderen lekker spelen in de ruime speelhoek. Loop na de lunch nog eens een rondje met nieuwe energie. Advies nodig? Onze enthousiaste lichtadviseurs helpen je graag, denken met je mee én out of the box. Kan je niet wachten om langs te komen? Door onze ligging aan de A15 ben je binnen no-time bij ons. Parkeren doe je gratis én voor de deur! Zien we je snel?

Het adres van onze nieuwe winkel is: Leeghwaterstraat 75, 3364 AE Sliedrecht.