• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 15-04-2019

De perfecte oplossing!

Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie, zwarte wandlamp. Waar ik deze precies wilde ophangen, wist ik nog niet helemaal zeker. Wat ik wel zeker wist, is dat zo’n lampje erg mooi zou matchen met de rest van de zwarte accenten in mijn huis. Ook vond ik het belangrijk dat het lampje verstelbaar zou zijn, zodat je nog wat kunt spelen met het licht. Ik spotte deze mooie wandlamp al eens in de webshop.


De keuze voor waar ik de wandlampjes zou plaatsen was (wederom) gevallen op mijn eethoeken. De vloerlamp die daar stond verwisselde ik vaak van de ene naar de andere eethoek. Ik merkte dat ik behoefte had aan een lamp die ik continu op dezelfde plek kon gebruiken en kon verstellen. Deze wandlampjes waren daarvoor de perfecte oplossing!

Ik boor alleen niet graag in mijn muren, mede doordat een deel van mijn muren gestuucd is… Het liefste gebruik ik bijvoorbeeld plakstrips of plakspijkers om iets op te hangen. Voor een lampje zoals deze is dat echter niet zo stevig. Ik besloot daarom over andere oplossingen na te denken. Wat nou, als ik de lampjes zou bevestigen aan 2 (oude) deuren? Samen met mijn vader heb ik de lampjes opgehangen. Erg fijn; hij kon de lampjes vasthouden en verschuiven en ik kon daardoor goed bepalen welke plek en hoogte ik het mooiste vond. Bij de lamp zat een kleine tekening/werkbeschrijving, zodat je kon zien hoe je de wandlamp kon bevestigen met het geleverde bevestigingsmateriaal. Mocht je het niet erg vinden om te boren in je muren en je interieur vaak hetzelfde houden, dan is boren natuurlijk geen probleem! Ik hou alleen erg van veranderen, dus voor mij was het bevestigen van de lampjes op deze manier een perfecte oplossing! Mocht ik de lampjes namelijk uiteindelijk toch op een andere plek willen gebruiken, dan verplaats ik ze gewoon met deur en al naar die plek.

De wandlampjes geven een industriële look aan mijn twee eethoeken. Door mijn gehele interieur heb ik zwarte accenten. Deze matchen perfect met de lampjes. Eigenlijk matcht bijna alles wel met zwart en dat vind ik zo fijn aan deze kleur! Daarnaast vind ik het fijn dat je de lampjes kunt verstellen. Naast dat dit zorgt voor een speels effect, is het natuurlijk ook erg handig om te spelen met het licht. Laatst had ik bijvoorbeeld wat meer licht nodig tijdens het eten, dus besloot ik het lampje iets meer omhoog te doen. Ook werk ik regelmatig achter mijn laptop. Wat extra licht is dan ook erg fijn. Ook als ik op de bank zit zet ik de verlichting wel eens aan. Het zorgt voor een veel betere en mooiere verlichting van mijn huis. Ik ben super blij met mijn nieuwe wandlampjes!