• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 30-11-2020

Een design tafellamp herkennen

Een design tafellamp of design bureaulamp herken je aan de gedetailleerde afwerking, de doordachte vormen, de kunstzinnige touch en de tijdloze uitstraling. Een veel voorkomende stijl van een design tafellamp is Scandinavisch geïnspireerde vormgeving. In de Scandinavische landen weten ze hoe ze met minimalistische vormen een stijlvol geheel neer moeten zetten. Bij een design tafellamp komt Italiaans vakmanschap ook vaak in gedachten. Scandinavisch, Italiaans of gewoon Hollands: je onderscheidt een goed doordachte designlamp zo van een dertien in een dozijn-product. Een design tafellamp is een echt pronkstuk in je interieur.


Een design tafellamp is tijdloos

Alles aan een design tafellamp is tijdloos: de vormen, de kleuren, de materialen. Een design tafellamp van wit glas gecombineerd met marmer bijvoorbeeld of een design tafellamp in zwart of wit zijn zo tijdloos dat ze alle trends overstijgen en in haast ieder interieur passen. Ook worden vaak metalen gebruikt: denk je bij een messing tafellamp aan design? Misschien niet direct, maar als je een element van interessante vormgeving toevoegt zeker wel! Een design tafellamp is een samenspel van elegante en interessante vormen en degelijke en stijlvolle materialen, samengevoegd tot een tijdloos geheel.

Ga ook in je design tafellamp voor LED

Een design tafellamp is dus tijdloos, maar is de lichtbron dat ook? Als de lichtbron in jouw tafellamp vervangbaar is, kies dan voor LED. Zo zorg je ervoor dat jouw tafellamp naast modern design ook over een moderne lichtbron beschikt. LED wordt nauwelijks warm en veroorzaakt daarom geen verkleuringen of vervormingen aan je mooie design tafellamp. Een designlamp koop je om heel lang plezier van te hebben en hetzelfde geldt voor LED. LED is duurzaam en heeft een laag verbruik. Een design tafellamp en LED vormen daarom een vanzelfsprekende en verantwoorde combinatie!

Heb je een mooie design tafellamp gevonden bij Rietveld Licht, maar heb je er nog een vraag over? Neem dan gerust contact met ons. Wij zullen je vraag beantwoorden zodat je alle benodigde informatie hebt om een designlamp in huis te halen waar je lange tijd van kunt genieten!