• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 19-03-2019

Een grote verrassing

Al rondsnuffelend op de webshop stuit ik telkens weer op dezelfde lamp. Een 72440|moderne vloerlamp in een prachtige kleur. Wanneer ik ‘m zie, word ik een beetje blij. Zo'n blij gevoel bij een interieur-item betekent bij mij vaak dat het wel een goede match is met de rest van het interieur. Toch is het erg lastig om te bepalen hoe een lamp nou echt in je eigen interieur staat en of zo’n lamp dan goed tot zijn recht komt. Je keuze hangt natuurlijk helemaal af van één klein plaatje via een beeldscherm.


Na voor de zoveelste keer de lamp te hebben bekeken, trek ik toch de stoute schoenen aan en besluit ik er voor te gaan! Als ik ‘m toch zo mooi vind, waarom dan niet gewoon eens uittesten bij ons thuis?

Wanneer het pakket binnenkomt, besef ik meteen dat de doos wel wat aan de grote kant is. In mijn hoofd heb ik een lamp in gedachten van 1,5 meter. Zodra ik de doos open, heb ik door dat de lamp een stuk groter is dan ik zelf in gedachten had. Ik zei natuurlijk al eerder dat het lastig beslissen is vanaf een beeldschermpje maar dit komt helemaal puur door mezelf! Ik check eigenlijk nooit de afmetingen van producten en zo sta ik regelmatig voor verrassingen. Soms is iets wat ik online bestel veel kleiner dan ik had verwacht, soms veel groter. Dit laatste is het geval bij deze vloerlamp. Maar totaal niet erg. Blij verrast door het formaat juist! De kleur is echt helemaal zoals op het plaatje en zoals ik al dacht, matcht de lamp perfect bij de muurkleur. Het is een super mooie warme kleur grijs met als leuk detail een bruine gewolkte binnenkant. Daarnaast is het een heel elegante lamp, maar toch ook weer een tikkeltje stoer. Juist die combinatie maakt hem zo uniek!

Doordat je de armatuur en de kap kunt verstellen, kun je helemaal zelf bepalen hoe je de lamp wilt hebben. Het is een toffe lamp voor bijvoorbeeld een leeshoekje of om naast je bank te zetten, er komt mooi warm licht vanaf. Ik koos er voor om hem bij ons bankje neer te zetten, een heerlijk plekje waar we nog wel wat licht konden gebruiken. Omdat het een licht modelletje is, verplaats je de lamp makkelijk. Wie weet waar hij de volgende keer staat! Ik ben helemaal blij met hoe het heeft uitgepakt en moet denk ik gewoon altijd mijn blije gevoel volgen.