• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 04-03-2019

Functionele verlichting in de kinderkamer

De wintermaanden zijn altijd zo fijn om wat te veranderen in huis. De kamer van onze oudste dochter is hier en daar wat veranderd. Ook de jongste had wat wensen. Zij had nog een heel leuke kamer, maar omdat ze inmiddels al elf jaar is, is het wel leuk om er iets aan te veranderen. We hebben haar muur van een likje verf voorzien. Er zaten muurstickers op in de vorm van stippen, hartstikke leuk. Maar dochterlief vond het, nu ze een tiener is, tijd voor iets nieuws. Nu is de muur grijs geworden en aan de bovenkant wit. Er kwamen zwarte fotolijstjes met zwart wit posters aan de wand. Ze is helemaal happy! En er hoort natuurlijk ook een nieuwe lamp bij.


Ze had een witte metalen hanglamp, deze was heel leuk, maar gaf erg weinig licht. En omdat zij een kind is wat graag op haar kamer zit om lekker te knutselen of te lezen is goede verlichting wel erg fijn! Na wat zoeken op het internet kwamen we bij Rietveld Licht uit. Zoveel keuze, dus we hebben goed nagedacht over wat voor soort lamp er moest komen. Uiteindelijk hebben we een nieuwe lamp voor haar kamer uitgekozen bij Rietveld Licht, uiteraard in overleg met haar.

We hebben gekozen voor een industriële plafondlamp in de kleur mat wit, met twee spots. Dit geeft ook nog eens een ruimtelijk effect als we het vergelijken met de lamp die er hiervoor hing. De spots zijn te richten in de wenselijke richting, extra prettig! Ook is het lichteffect heel fijn. Kortom tevreden!

En het geheel op haar kamer is nu ook echt mooi en compleet. Het ophangen moest even wachten tot alles gedaan was in haar kamer. Maar zie hier het resultaat! Heel blij en tevreden.