• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 20-12-2019

Glazen bol

De donkere dagen voor kerst naderen weer en wordt het steeds vroeger donker. We leven steeds meer binnen in plaats van buiten. Dus maken we onze huizen nog gezelliger met kaarsjes en kerstlichtjes. Daar kan ik zo van genieten!


De staande lamp in onze woonkamer heeft plaats gemaakt voor de kerstboom, waardoor het een stuk donkerder is in die hoek dan dat we gewend zijn. Want kaarsjes en kerstlichtjes zijn super gezellig, maar geven wat zwaklicht. Ik was al op zoek naar een oplossing toen Rietveld Licht mij benaderde. Toeval bestaat niet!

Mijn oog viel al snel op een mooie ronde glazen bol lamp . Met smokey glas en een messing/ goud kleurige fitting. Deze past precies bij mijn andere lampen, want die zijn ook allemaal zwart van kleur. Plus daarnaast heb ik nu veel goudkleurige accessoires in huis. Dus een perfecte match!

Deze tafellamp past ook goed bij verschillende interieurstijlen, zowel bij modern, vintage, industrieel tot aan Scandinavisch en/of klassiek. Dus mocht mijn interieurstijl veranderen de komende jaren, en die kans is groot, past deze lamp er gewoon bij. Iets waar ik tegenwoordig op let, dat de producten in ons huis duurzaam zijn. Er kan ook een energiezuinige ledlamp in, waarbij je nog steeds sfeervol licht hebt, maar met een lange levensduur en zuinig in gebruik.

Ik ben super blij met het extra licht in de hoek bij de kerstboom. De lamp geeft niet te sterk licht waardoor de kerstlichtjes wegvallen, maar net genoeg om de hoek wat meer op te lichten. Zelfs uit is de lamp een mooie eye catcher in mijn open wandkast.

Zo tegen het einde van het jaar is het ook tijd voor reflectie, nieuwe plannen maken en vooruitkijken. Van de ene kant zou ik maar wat graag in mijn glazen bol willen kunnen kijken om te zien wat 2020 voor mijn gezin en voor mij in petto heeft! Maar van de andere kant is het soms beter om niet alles vooraf te weten en je te laten verrassen!

Maak van de feestdagen een magische tijd, vul ze met liefde, plezier en vooral met gezelligheid! Proost op het leven en op elkaar, en op naar een geweldig mooi nieuwjaar!