• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 25-05-2022

Gouden lampen als lichtpuntjes op de i in Kopen Zonder Kijken

In de tweede aflevering van Kopen Zonder Kijken ging het Team van Martijn Krabbe aan de slag voor het leuke en enthousiaste stel Cevar & Shannon. En het eindresultaat is verbluffend! Styliste Roos Reedijk combineert zachte kleuren met gele en gouden accenten voor een hotel chique interieur. Onze grote gouden lampen maken ‘Corrie’ - zoals het huis liefkozend wordt genoemd- helemaal af!Wanneer je er echt niet tussenkomt op de huizenmarkt, is het tv programma Kopen Zonder Kijken de uitweg. Elke maandagavond is op RTL4 te zien hoe een koppel een huis koopt zonder te kijken! Omdat de huizenmarkt oververhit is, is het voor veel mensen bijna onmogelijk geworden om een huis te kunnen kopen, laat staan een huis dat aan hun woonwensen voldoet. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven koppels toestemming aan Martijn Krabbé en zijn team om een huis voor hen te zoeken, te kopen, te verbouwen én in te richten. Kopen zonder kijken! Want zij zien het huis pas als de koopovereenkomst al getekend is.


Het vrolijke koppel Cevar en Shannon is op zoek naar een woning van 120m2 met een perceel van 200m2 -om de grasmaai-droom van Cevar uit te laten komen- drie kamers en een werkkamer. ‘Rust ruimte en gras’. En als het even kan ook een leefkeuken voor de kookkunsten van Shannon. Ze vertrekken uit de stad en willen naar het platteland. Met deze wensen gaat het team op zoek. Ondertussen maken Cevar en Shannon een moodboard om aan styliste Roos Reedijk te laten zien wat zij mooi vinden. Het moodboard ademt Hotel Chique. Een woonstijl die zich kenmerkt door luxe materialen, aardetinten en gouden accenten. ‘Een hotel chique interieur op het platteland.’

Licht is in ieder interieur belangrijk, maar zeker in een hotel chique inrichting spelen lampen en licht de hoofdrol.

Na het vinden en kopen (zonder kijken) van hun eerste koopwoning, wordt er verbouwd. Zo wordt de garage bij de woonkamer getrokken voor extra ruimte en licht. Daarna is de beurt aan styliste Roos. Ze tovert de ruimte om tot een warm (t)huis, met een fijne sfeer en, zoals ze graag wilden, rust en eenheid. Het resultaat is verbluffend, alles klopt. Gouden lampen, gouden deuren, gouden accessoires en geen muur is wit. Dat klinkt al snel als een kermis, maar Roos weet alles in balans te houden door luxe materialen zoals messing af te wisselen met natuurlijke materialen zoals donker hout. Cevar en Shannon kunnen zo hun eigen moodboard in lopen! Om het interieur af te maken zijn onze lampen gebruikt. Een goede keuze, al zeggen we het zelf, want de grote gouden lampen maken ‘Corrie’ helemaal af! De lampen zijn de lichtpuntjes op de i.

Licht is in ieder interieur belangrijk, maar zeker in een hotel chique inrichting spelen lampen en licht de hoofdrol. Licht is sfeerbepalend en weet een interieur te maken of te breken. Warm (geel) licht zorgt voor die fijne warme sfeer die past bij het hotelgevoel dat we zo graag creëren in huis. Ook een hotel chique slaapkamer of woonkamer? Kies voor opvallende lampen in unieke vormen (het zijn soms ware kunstwerken) groot van formaat en gemaakt van een luxe materiaal zoals messing met details van marmer, leer of hout om jouw luxe interieur in het licht te zetten.