• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Luna, het lichtpuntje in het donker.

Nu de dagen steeds korter worden, gaan bij mij de lampen en kaarsjes al vroeg aan. De kaarsjes koop ik makkelijk en daar hoef ik niet echt over na te denken. Maar bij lampen is dit toch een heel ander verhaal.

De lamp die boven mijn eettafel hing, was toch niet wat ik wilde. Daarom ben ik op lampen jacht gegaan. Ik was op zoek naar een lamp die meerdere standen heeft, want bij een eettafel zit je altijd vast aan het lichtpunt in het plafond en daar zet je dan ook de eettafel neer. Maar als je vaak last hebt van veranderdrang ( en dat heb ik nog al vaak ) dan ga je schuiven met de eettafel en dan kom je het probleem tegen dat de lamp niet meer of scheef boven de eettafel hangt. Dat is niet praktisch en het staat slordig.

‘Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light ! ~ Harry Potter~

Dus ik ben op internet wezen kijken naar lampen en ik kwam uit bij www.rietveldlicht.nl . De keuze is daar reuze , maar ik zag de mooie plafond lamp en ik dacht gelijk aan een maan en ik doopte de lamp met de naam ‘ Luna’ ! En ‘Luna betekent in het Italiaans , maan. En het mooie van deze lamp is dat je lamp kan draaien d.m.v. een ronddraaiende plafondplaat en de lange stang is in hoogte verstelbaar. Daardoor kan je de stangen en kap kantelen en zo komt de lamp altijd boven de eettafel te hangen. Dus deze lamp is een uitkomst als weer wil veranderen in huis.

De kap is trouwens van plexiglas en heeft een mooie grijze/ bruine look en door zichtbaar, dus het oogt ruimtelijk. En dat is in mijn woonkamer heel mooi, want de woonkamer is vrij klein. Tevens heb ik gekozen voor een grote led-lamp met een warme gloed. Bij Rietveldlicht verkopen ze ook losse kappen, heel handig voor als ik een andere kap er wil.

Het wordt alweer weer schemerig en ik doe gezellig mijn nieuwe ‘ Luna’ aan. Ik zou zeggen: ‘ Neem een kijkje op hun website er is genoeg keuze en er is vast een lamp waar jij gelijk op valt!

Liefs, Edith

Edith Spaan