• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 01-10-2018

Mijn inktvislamp

Recent hebben we een nieuwe bank gekocht. De oude was zo onwijs verkleurd dat zelfs de kringloop winkel hem niet meer wilde, oeps. Het is een grotere bank geworden met een chaise longue, want wij houden beiden van films op Netflix. Dat vroeg om een andere indeling van de tv hoek. Vaak gaat dat zo hè. Als je één ding veranderd in huis, is de balans weg en krijg je een domino effect aan veranderingen. Wat ik helemaal niet erg vind, mooie kans om wat dingen van mijn wishlist af te strepen!


Vanwege de nieuwe bank moest het tv meubel tegen een andere muur komen. Die andere muur is een stuk langer, dus hebben we het tv meubel 2x zo lang gemaakt. Dat stond al heel lang op mijn wishlist, een droom die uitkwam! Zo heb ik meer ruimte naast de tv gekregen, waardoor ik nu een extra hoekje in huis heb wat ik steeds weer anders kan stylen.

Na verschillende opstellingen uitgeprobeerd te hebben op het tv meubel, bleef ik tegen een puntje aanlopen. Ik vond mijn oude tafellamp wat te iel op het grote meubel. Dus ging ik op zoek naar een groter exemplaar. Omdat ik van eenheid houd in huis, wist ik al dat de volgende lamp ook zwart moest worden. Want alle andere lampen in huis zijn zwart en/of hebben een zwarte kap.

Op Instagram was ik verliefd geworden op de Pulpo Oda lamp. Deze lamp bestaat uit een geblazen bol van glas op matte zwarte stalen poten. Helaas ligt deze lamp boven ons budget. Hoe blij was ik dat ik online een goedkoper en net zo mooi alternatief vond!

De lamp werd goed ingepakt thuis geleverd en het in elkaar zetten van de lamp was zo gebeurd. De tafellamp heeft precies de goede grootte voor op het tv meubel. Daarbij is de lamp ook nog eens dimbaar, geeft prachtig sfeerlicht en is aan of uit een echte eye catcher. Ik ben er super blij mee! Jammer dat deze lamp alleen een artikelnummer heeft. Producten met een naam onthoud je beter. Ik vind Loligo wel een mooie naam voor de lamp. Want hij lijkt wel beetje op een inktvis vind ik ;-)

Wat ook nog op mijn wishlist stond, waren twee mooie sprekende posters voor naast mijn nieuwe lamp. De Loligo lamp en de posters maken de make-over van de tv hoek helemaal af wat mijn betreft!