• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 03-02-2020

Extra licht in de lichtstraat

Na een verbouwing van 4 maanden, wonen we nu alweer bijna 5 maanden in ons nieuwe huis. We hebben een heel stuk aan laten bouwen en hebben hier een heerlijke eethoek van gemaakt. Doordat we hebben gekozen voor een lichtstraat in de uitbouw komt er lekker veel licht naar binnen. Zelfs op de donkerste winterdagen, is dit deel heerlijk licht! Je kan wel voorstellen dat wij hier dan ook het allerliefste zitten.


Omdat we ook 's avonds willen genieten van ons lievelingsplekje, wilden we graag extra verlichting hebben in de lichtstraat. We hadden voor dat alles werd gestuukt al bedacht dat we graag extra verlichting wilde hebben in de lichtstraat. Gelukkig waren er al twee lichtpuntjes gemaakt, nu moesten we alleen nog op zoek naar mooie lampen.

Al gauw wist ik dat ik graag witte vierkante wandlampen wilde hebben. Makkelijk denk je, maar daar is zo veel keuze in! Gelukkig spotte ik de wandlampjes bij Rietveld Licht die we ook als spotjes konden gebruiken. Precies wat we zochten! Lekker strak, niet te opvallend, maar toch even wat extra licht voor de avond. Het was zo gepiept om ze aan de wand te bevestigen en het geeft meteen zo'n mooie strakke uitstraling. Ik vind ze perfect voor onze eethoek; het geeft net even wat meer sfeer en zo hoeven we niet altijd de wat felle tafellamp aan te doen.

Ondanks dat het led verlichting is, geeft het warm licht. Dus als het wat begint te schemeren, doen we ze gezellig aan en verlicht het de ruimte op een fijne manier. Wat super handig is, is dat je het licht wat kan dimmen door de klepjes een beetje naar elkaar toe te duwen. Wanneer je weer iets meer licht wil, zet je de klepjes open!