• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad
Inspiration — 28-05-2024

5 statement hanglampen die jouw interieur nieuw leven inblazen

Voelt je interieur een beetje uitgeblust? Met een hanglamp die opvalt is jouw interieur in een mum van tijd weer springlevend. Één van de meest effectieve manieren om een ruimte te transformeren is met een statement hanglamp. Voeg super snel en makkelijk kleur, stijl en karakter toe aan je interieur door te kiezen voor een opvallend exemplaar. Ga je voor groot, kleurrijk of opvallend van vorm? Met een eyecatcher boven jouw tafel, tover je een saai interieur supersnel om tot een stijlvolle oase. Weinig gedoe, groot effect! Wij hebben onze vijf favorieten in verschillende stijlen voor je op een rijtje gezet.


1. Hotel chique

Een hotel chique interieur smeekt om een opvallende hanglamp. Het is zelfs een van de kenmerken van een hotel chique inrichting. Onmisbaar dus, een statement hanglamp. Wij zijn dol op artikel 74367. Een zwarte hanglamp met drie open bollen van metaal in verschillende afmetingen en op verschillende hoogtes. Speels en stijlvol. De spijlen zorgen voor een sfeervolle lichtreflectie op het plafond en/of op de wanden. De gouden details geven de lamp net dat beetje extra. Tip: gebruik een pucc led lamp om de binnenkant van de lamp prachtig te verlichten. Het licht schijnt direct naar beneden op de tafel. Door de spijlen van de lamp ontstaat er een lichtspel op tafel waar we uren naar kunnen kijken.

2. Japandi

Favoriet in japandi stijl is ongetwijfeld hanglamp 74687. Deze lampion hanglamp bestaat uit twee grote kappen: een ovale, lange lampion en een ronde lampion. De beige stof heeft een lichte streepstructuur en zorgt voor een zachte verspreiding van het licht. De lampionnen van stof hangen aan een ronde plafondplaat in een mooie beige kleur die perfect matcht bij de kleur van de stof van deze lamp. En mogen we ook even aandacht voor het snoer? Aan elk detail is gedacht. Mooi hé?!

Met een eyecatcher boven jouw tafel, tover je een saai interieur supersnel om tot een stijlvolle oase.

3. Modern

Ook in de categorie modern hebben we een lieveling. Een kunstwerk aan het plafond. Een modern kunstwerk; hanglamp 73557. De lamp valt op, maar schreeuwt niet om aandacht. Blend daarom lekker in. In elk interieur eigenlijk. Van modern tot klassiek en stiekem zouden wij deze knapperd ook gerust in een hotel chique interieur hangen. Boven de eettafel, in de zithoek, in het trapgat. Waar niet eigenlijk? Favoriet dus, deze, dat snap je!

4. Retro

Glas & Groen, what’s not to love?! We noemen ‘m retro, maar deze schoonheid past echt in elke woonstijl. De lamp heeft drie prachtige kappen van groen glas. De glazen zijn langwerpig van vorm en doen denken aan een fles. Het glas loopt iets naar binnen, waardoor de onderkant een verdikt effect krijgt. Juist, zoals een fles. Er zit een opening in, zodat het licht niet wordt tegengehouden. Daar is goed over nagedacht. Houden we van.

5. Industrieel

Deze industriële hanglamp is een grote bol en dat is precies waarom we ‘m zo leuk vinden. Want deze industriële hanglamp is not your average industriële hanglamp. Bij een industrieel interieur denk je niet zo snel aan een bollamp boven de eettafel, maar daar brengt deze lamp verandering in. De perfecte lamp om je industriële interieur nieuw leven in te blazen, zonder dat je helemaal van woonstijl verandert.