• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Hanglampen voor buiten

De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor de tuin. Naast het groen komt er meer leefruimte, zithoekjes en eettafels, en wordt het bijna een tweede woonkamer en soms ook keuken. Buitenverlichting wordt hiermee een element dat verder gaat dan praktisch gebruik, het bepaalt mede de sfeer van een tuin. Zeker onder de overkapping is fijn en sfeervol licht heel prettig, een hanglamp voor buiten maakt die ruimte helemaal af. Bij Rietveld Licht vindt u een passend exemplaar. Onze binnen- én buitenlampen zijn van hoge kwaliteit en altijd tegen de laagsteprijsgarantie. Bovendien betaalt u geen verzendkosten.

Alle 5 artikelen getoond.

Online bestellen

Rietveld Licht heeft een zeer uitgebreid assortiment, naast hanglampen voor buiten hebben we ook andere buitenverlichting en natuurlijk binnenverlichting. Alle lampen en accessoires uit deze webshop bestelt u eenvoudig online. Onze grote voorraden maken snelle levering mogelijk en onze voorwaarden garanderen gratis levering. Het bestelproces vraagt slechts een kort moment van uw tijd. U hoeft geen account aan te maken om die buitenhanglamp te bestellen, dat kan gewoon als gast. Wij vragen minimale gegevens, net genoeg om uw bestelling op te sturen. En de gegevens die we hebben, daar gaan we uiteraard zorgvuldig mee om. Betalen kan snel en veilig via iDeal, PayPal of bankoverschrijving.

Led-buitenverlichting

Net als de tuin die steeds vaker een verlengde van de woonkamer wordt, neemt ook het gebruik van led-verlichting een flinke vlucht. Dat is niet vreemd als u bedenkt dat led een lange levensduur heeft en een laag energieverbruik. Het is dus een duurzame keuze, ook voor uw portemonnee. Onze hanglampen voor buiten zijn geschikt voor deze verlichtingsbron, die ook eenvoudig meebesteld kan worden. Bij iedere lamp staan de specificaties, daar vindt u ook welke lampen geschikt zijn, die u vervolgens kunt selecteren.