• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Dinsdag gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Buitenlantaarns

Een sfeervol huis begint buiten. Met een buitenlantaarn heeft u goed licht bij de voordeur, de achterdeur, onder de overkapping of ergens anders in de tuin. Een lantaarn is een archetypische lamp; het basismodel bestaat al eeuwen en werkte vroeger met een kaars. Dat authentieke gevoel is bij verschillende tuinlantaarns nog aanwezig, al hebben de oude technieken plaatsgemaakt voor moderne oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een LED lantaarn. In ons assortiment vindt u ook nieuwe, strakke interpretaties van die lantaarn voor buiten, helemaal van nu. Zoals een grote lantaarn met rechte vormen of een strakke lantaarn in het zwart. Kijkt u snel in de collectie voor een lantaarn lamp die bij u past.

Alle 16 producten getoond.

Lantaarn buiten

De tuin is een verlengde leefruimte. Goede verlichting is daarom ook een must in de tuin. Nog langer genieten van buiten of van uw tuin terwijl u binnen zit. Want licht zorgt ook buiten voor sfeer. Een lantaarn buiten is dan ook een goed idee. Aan de schutting, aan de gevel, aan de schuur. De tuinlantaarn is onmisbaar als het gaat om sfeerlicht in de tuin. Modern met rechte vormen of kiest u juist voor een boeren stallamp als lantaarn. In ons assortiment vindt u het allebei. U kunt ook direct naar het overzicht moderne buitenlantaarns, want dat hebben we vast even voor u klaargezet.

LED lantaarn

Op zoek naar een LED lantaarn? Dan zit u hier goed. In al onze tuinlantaarns kan een led lamp worden geplaatst. Een tuinlantaarn die aangaat als het donker wordt en vanzelf uitgaat als het licht wordt? Gebruik een led lamp met schemersensor in uw lantaarn buiten of kies een lantaarn waar reeds een led lamp met schemersensor bij geleverd wordt. Zo heeft u altijd licht als het echt nodig. Altijd handig, maar zeker in de lantaarn naast de voordeur.