• Laagste prijsgarantie
  • Dinsdag gratis bezorgd
  • Geen verzendkosten
  • Grote eigen voorraad

Buitenlantaarns

Een sfeervolle woning begint al buiten. Met een buitenlantaarn zorgt u voor goed licht, bij de voordeur, de achterdeur, onder de overkapping of ergens anders in de tuin. Een lantaarn is een archetypische lamp, het basismodel bestaat al eeuwen en werkte vroeger natuurlijk met een kaars. Bij verschillende van onze buitenlantaarns is dat authentieke gevoel nog aanwezig, al hebben de oude technieken plaatsgemaakt voor moderne, hoogwaardige oplossingen. In ons assortiment vindt u ook nieuwe, strakke interpretaties van die lantaarn, helemaal bij de tijd. Kijkt u snel in de collectie op deze pagina voor een passend exemplaar.

Alle 18 producten getoond.

Keuzemogelijkheden

Wij hebben altijd voor ogen gehad dat onze verlichting in ieder huis en in iedere tuin moet passen. Daarom hebben we een zeer uitgebreid assortiment, met verschillende stijlen, materialen, kleuren, vormen en technische specificaties. Of u nu een buitenlantaarn zoekt of een andere lamp, u kunt altijd uw voorkeuren ingeven in het keuzemenu bovenaan de pagina. Dus bent u bijvoorbeeld op zoek naar die perfecte moderne buitenlamp, maak dan gebruik van de keuzemogelijkheid stijl. U kunt ook direct naar het overzicht moderne buitenlantaarns, want dat hebben we vast even voor u klaargezet.

Buitenverlichting

De tuin heeft de laatste jaren alle ruimte gekregen. Van wat gras, een paar planten en een terras, is de tuin tot een verlengde leefruimte geworden. Het terras is voorzien van een mooie eettafel, een schaduwdoek en comfortabele stoelen. Na het eten kan er verkast worden naar de zithoek, compleet met heerlijke loungemeubelen en een gezellige aankleding. Als het kouder is kan er plaatsgenomen worden onder de overkapping, soms ook met heerlijk haardvuur. Bij deze complete leefruimte mag de buitenverlichting niet ontbreken, voor veiligheid en sfeer. In ons assortiment buitenverlichting vindt u vele verschillende lampen. Mooie vormgeving, hoge kwaliteit en de laagsteprijsgarantie, daarvan gaat ook uw tuin stralen.