• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Lampenblender

Een blender, ook wel diffuser genoemd, is een bodemplaat voor een lampenkap. Door deze te bevestigen onder een lampenkap wordt de lichtbundel mooi verdeeld en de felheid neemt wat af. Het licht wordt dus meer diffuus. De blenders zijn uitgevoerd in wit, semi-doorzichtig kunststof en verkrijgbaar in verschillende maten, van 37 cm in doorsnede tot 70 cm in doorsnede. Net als alle lampen zijn de blenders voordelig geprijsd, zelfs voorzien van de laagsteprijsgarantie. Verzending is gratis, dus dat maakt deze koop alles behalve diffuus, zeer helder zelfs.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

3 Artikelen gevonden

Alle 3 artikelen getoond.

Dimmer

Een andere manier om ervoor te zorgen dat het licht niet al te fel is, is de dimmer. Deze is ook toepasbaar bij de meeste led-verlichting en daarom helemaal terug van weggeweest. Hier vindt u al onze lampen die geschikt zijn voor een dimfunctie, en dat zijn er heel veel. Met het keuzemenu bovenaan die pagina kunt uw voorkeuren aangeven, bijvoorbeeld een zwarte lamp of een bureaulamp en zelfs een zwarte bureaulamp. We verkopen ook losse dimmers, voor installatie in de lichtknop, samen met een stopcontact of een element dat in een snoer gezet kan worden. Natuurlijk kan een dimmer ook in combinatie met een blender gebruikt worden, dan heeft u helemaal sfeervolle verlichting.

Een blender bestellen

Heeft u de juiste blender voor uw lampenkap gevonden, dan bestelt u deze snel en eenvoudig. U selecteert de blender in de juiste maat en deze wordt in uw winkelmandje gezet. Bij de afrekenprocedure vragen wij enkel de gegevens die we echt nodig hebben om de blender te verzenden. Het betalen kan met iDeal, via bankoverschrijving of met PayPal. Wilt u graag eerst zien hoe de blender werkt met het licht? U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht.