• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Kledinghangers

Hangers zijn mooie en functionele toevoegingen aan iedere kapstok of garderobe. Ze zijn stijlvol, houden kleding in model en gaan erg lang mee. Daarnaast passen bijvoorbeeld rvs kledinghangers bij diverse stijlen en zorgen ze voor een overzichtelijke hangende of staande kapstok.

Alle 2 artikelen getoond.

Hangers zijn mooi, stijlvol en betrouwbaar. Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Doordat rvs kledinghangers passen bij verschillende stijlen hoeft u ze niet te verstoppen in een kast of garderobe. Ze zijn een blikvanger aan de kapstok of in een kast. Doordat rvs kledinghangers ontzettend stevig zijn kan iedere jas er, zonder dat de hanger buigt of breekt, aan gehangen worden. Zelfs hele zware winterjassen kunnen aan de hangers hangen. Door te kiezen voor rvs kledinghangers aan een kapstok en de jas niet direct aan het haakje te hangen, komen er geen kreukels in de jassen en raakt u ze niet kwijt, omdat er overzicht is. Daarnaast ligt er geen berg met jassen op de grond op het moment dat iemand zijn of haar jas heeft gepakt. Door het gebruik van rvs kledinghangers blijft alles geordend, overzichtelijk en netjes in model.

Rvs kledinghangers in diverse modellen

De ene rvs kledinghanger, is de andere niet. In dit materiaal kan er gekozen worden voor verschillende vormgevingen. U kunt kiezen voor ronde vormen die vloeiend in elkaar overlopen of juist gaan voor hoekig en strak. De rvs kledinghangers die uit één enkele lijn lijken te bestaan zijn erg populair, door het speelse design. Onze diverse soorten hangers passen in vele interieurstijlen. Ze zijn geschikt voor vele kapstok stijlen; van modern kapstokken tot klassieke en retro kapstokken.

Een hangende of een staande kapstok

Wilt u het beste voor uw jassen dan is een hangende of staande kapstok onmisbaar. Ze zorgen voor een centraal punt voor de jassen en creëren overzicht. Een hangende kapstok wordt vaak gekozen. Deze zijn er in verschillende modellen, maar ook de staande kapstok is terug van weggeweest. De klassieke houten uitvoering is vervangen door modern design en de staande kapstok is naast functioneel ook een toevoeging aan het interieur. Ook de staande kapstok kan goed worden gecombineerd met de rvs kledinghangers.