• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Grijze lampenkappen

Er zijn trends en er zijn ook kleuren, stijlen en materialen die nooit uit de mode raken. Grijs is een kleur die het altijd goed doet in huis. De grijze lampenkap wordt dan ook veel besteld. Het is een rustige basis, mooi als u van eenvoud houdt, maar het laat zich ook prima combineren met andere kleuren. Rietveld Licht heeft een prachtige collectie grijze lampenkappen, in diverse materialen. Kwaliteit is belangrijk, maar daar hoeft u niet de hoofdprijs voor te betalen. Onze laagsteprijsgarantie en het gratis verzenden maken dat het altijd een goed deal is.

Alle 8 artikelen getoond.

Heel veel tinten grijs

Wie zegt dat grijs saai is, heeft zich nooit gerealiseerd hoeveel tinten grijs er zijn. Grijs kan een koele ondertoon hebben, waardoor het sneller als een zakelijke kleur gezien wordt, geschikt voor kantoren, maar misschien wat ongezellig in de huiskamer. Er zijn echter ook grijze tinten die een hele warme ondertoon hebben. Onderling combineren de grijzen vaak prachtig. Een grijze lampenkap boven een andere tint grijs tafel, is bijvoorbeeld erg mooi. Of de kleur van de kap terug laten komen in de stoelen, rondom een houten tafel. Grijs is bij uitstek een kleur om mee te spelen. Een koele grijs kan evenwicht geven als er veel hout wordt gebruikt, een warme grijstoon combineert prachtig met aardse tinten. Of de grijze lampenkap nu leidend is of aanvullend, het past altijd.

Grijze verlichting

Bent u op zoek naar een grijze lampenkap of staat u ook open voor andere verlichting in deze kleur? Onze collectie grijze lampen is veelzijdig. Welke stijl uw interieur ook heeft, wij hebben een passende lamp. Naast de populaire stijlen als modern, vintage, industrieel, klassiek en Scandinavisch, hebben we ook grijze lampen met een retro look, een oriëntaalse vibe of een art deco-uitstraling. Laat u inspireren in deze webshop of kom naar onze showroom in Sliedrecht.