• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Witte lampenkappen

Er zijn trends en er zijn ook kleuren, stijlen en materialen die nooit uit de mode raken. Wit in het interieur is zo'n keuze die altijd kan. Wit is rustig, dringt zich niet op en het combineert heel goed met andere kleuren. Van modern tot klassiek, wit voelt zich overal thuis. Rietveld Licht heeft een mooie collectie witte lampenkappen, mooie stoffen kappen, die het licht prachtig filteren. Kwaliteit is belangrijk, maar daar hoeft u niet de hoofdprijs voor te betalen. Bij ons profiteert u van de laagste prijsgarantie en gratis verzending. Kijkt u dus snel verder.

Alle 6 producten getoond.

Het ene wit is het andere wit niet

Wie denkt dat wit een saaie kleur is, heeft zich nooit gerealiseerd hoeveel tinten wit er zijn. Wolkenwit, mergelwit, gebroken wit, eiwit, warmwit,.... en als die witten combineren prachtig met elkaar. Op een witte basis knalt kleur, denk aan strakke, maar speelse inrichtingen zoals van binnenhuisarchitect Jan Des Bouvrie. Wit combineert prachtig met hout en andere natuurlijke materialen, zoals in de populaire basic Scandinavische woonstijl. Wit en brocante zijn altijd al een gelukkige combinatie geweest en wit past ook perfect in een moderne, meer zakelijke omgeving. Een witte lampenkap is dus eigenlijk altijd goed en blijft goed, ook als uw interieur met de jaren verandert.

Witte verlichting

Wilt u echt die witte lampenkap of bent u ook benieuwd naar onze andere witte verlichting? Onze collectie witte lampen is veelzijdig. Voor iedere ruimte en iedere toepassing zijn er prachtige witte lampen te vinden. Zelfs voor buiten hebben we mooie modellen in deze frisse kleur. Laat u inspireren in deze webshop of kom naar onze showroom in Sliedrecht. Onze verlichtingspecialisten staan voor u klaar.