• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Lampen Betongrijs

In vrijwel iedere inrichting vindt grijs zijn plek. De vele nuances en materialen maken dat er een grote verscheidenheid in grijze lampen is. Betonlook is helemaal van nu, het is stoer, basic en past perfect bij zowel een industrieel, Scandinavisch als een strak interieur. In onze collectie zijn daarnaast meerdere bijzondere toepassingen van betongrijs, zoals in sierlijke Arabische lampen of in hele fragiele verlichting.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

29 Artikelen gevonden

Alle 29 artikelen getoond.

Van hanglampen tot tafellampen in betonlook

Rietveld Licht bestaat al sinds 1955. In al die jaren hebben we grote expertise opgebouwd en gevoel voor stijlen, trends en innovatie ontwikkeld. We streven naar een ruim, veelzijdig assortiment, waarin iedereen een lamp kan vinden die zijn woning laat stralen. Dus ook in betonlook hebben we vele soorten lampen, hanglampen en tafellampen, maar ook fijne schemerlampen. Betongrijs combineert prachtig met andere kleuren en materialen. Wat dacht u van een hanglamp in betonlook, met een tafellamp van hout? Of juist een betonnen tafellamp, naast een fluwelen bank. Wij houden wel van een beetje verrassend, u ook?

Spotjes in betonlook

De spotjes zijn altijd al populair geweest en we zien dat de toepassingen toenemen. Spotjes in betonlook zijn bijvoorbeeld mooi bij de boekenkast, om de titels uit te lichten of juist mooie decoratie of kunst in de spotlight te zetten. Onze betonlook spots zijn strak of juist wat rauwer en industriëler, er zitten er vast een aantal bij die perfect in uw interieur passen.

Geen look, maar echt beton

Betonlook is prachtig, het betongrijs voelt zich op heel veel plekken thuis. Misschien nog mooier, is een echte betonnen lamp. We zien vandaag de dag veel betonnen voeten, waarbij de staander en de kap van een ander materiaal zijn. Prachtig, hoe verschillende materialen gecombineerd worden in één lamp. In ons assortiment vindt u ook lampen die helemaal van beton zijn. De stoere look geeft uw interieur nog meer karakter.