• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Betonnen lampen

Zo'n 2000 jaar geleden werd het beton uitgevonden en dit slijtvaste materiaal is altijd veel gebruikt in de bouw. De laatste jaren mag het steeds meer gezien worden. Het begon met de industriële lofts in steden als New York en Londen, stoere en stijlvolle betonnen ruimtes. Vandaag de dag komt het terug in vloeren, keukens en in betonnen verlichting.

Alle 20 artikelen getoond.

Van hanglampen tot tafellampen in beton

Bij Rietveld Licht vinden we het belangrijk om de trends goed in de gaten te houden, maar nooit klakkeloos te volgen. We kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en betaalbaarheid. Goedkope vertalingen van trends passen niet in ons assortiment, smaakvolle varianten wel, maar deze moeten dan de tand des tijds wel kunnen doorstaan. In onze collectie vindt u stijlvolle betonnen verlichting, hanglampen van beton, tafellampen in beton en ook wandlampen in beton.

Spelen met contrasten

Contrasten laten een interieur leven, een twist geeft uw huis persoonlijkheid. wij adviseren vaak gebruik te maken van verschillende materialen, die elkaar versterken. Zo wordt de natuurlijke uitstraling van een betonnen lamp versterkt als het gecombineerd wordt met staal. Andersom kan natuurlijk ook; een prachtige stalen of RVS lamp, op een vloer van beton. Ook de combinatie beton en hout heeft veel charme. Het koele, stoere van beton tegenover het warme van hout. In onze uitgebreide collectie vindt u vele verschillende soorten houten lampen.

Betonverlichting in de showroom

Rietveld Licht bestaat al sinds 1955. We kijken vooruit en waren er dus al vroeg bij toen we in 2006 onze webshop lieten bouwen. Een webshop is prachtig, we werken met duidelijke fotografie en omschrijvingen om onze klanten een zo goed mogelijk beeld te geven. Toch kan het zijn dat u graag de lampen in het echt wilt zien, even wilt voelen. Dat snappen wij als geen ander en daarom hebben we ook een showroom, in Sliedrecht. Daar vindt u onze grote collectie verlichting van beton en alle andere lampen. In de showroom ziet u de verlichting in een huiselijke opstelling en dat maakt het net even wat levendiger. Wij heten u van harte welkom.