• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Grijze Hanglampen

Als u zoekt op hanglamp grijs zult u vele uitvoeringen als grijze hanglamp tegenkomen. Een hanglamp grijs is natuurlijk het meest veilige en tijdloze wat betreft kleur. De kleur grijs laat zich gemakkelijk combineren in diverse interieurstijlen maar is ook zeer goed combineerbaar met andere kleuren of materiaalsoorten. In onze categorie hanglamp grijs vindt u vele soorten lampen in een grijze kleur; van grijze hanglamp, grijze leeslamp tot aan kroonluchter grijs aan toe! Als u bijvoorbeeld zoekt op kroonluchter grijs of grijze kroonluchter wil het niet zeggen dat u een kroonluchter ziet die daadwerkelijk helemaal grijs van kleur is. Ook beperkte delen, bijvoorbeeld stoffen kapjes op de kroonluchter, kunnen ervoor zorgen dat deze vallen onder de zoekterm kroonluchter grijs.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

102 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 66 producten

Hanglampen grijs, van modern tot aan klassiek!

In onze groep; hanglampen grijs zult u vele stijlen gaan tegenkomen. Hanglampen grijs kunnen zowel modern, landelijk als klassiek zijn. Maar ook de zeer trendy lampen met betonnen elementen bijvoorbeeld worden geplaatst onder de groep hanglampen grijs. De grijze kleur kan heel verschillend zijn; lichtgrijs, zilver grijs, muis grijs, warm grijs, taupe grijs tot aan donker antraciet grijs. Het model van het armatuur en de combinatie van materialen bepalen uiteindelijk onder welke categorie de hanglamp grijs thuis hoort. U kunt in de categorie hanglampen grijs alvast een selectie maken op stijl door de zoekfilters te gebruiken. In de zoekfilters staan zelfs bepaalde grijstinten en materiaalsoorten genoemd. Zo bent u snel bij, de voor u, meest geschikte hanglamp grijs.

Materiaalsoorten groep; grijs hanglamp

In de groep; grijs hanglamp zijn de materiaalsoorten uitlopend. De meest voorkomende als grijs hanglamp is natuurlijk de lamp met de stoffen, grijze kap. Deze is beschikbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Toch zien we in de groep; grijs hanglamp ook materialen als aluminum, staal en bijvoorbeeld beton. Ondanks dat deze materiaalsoorten al een eigen kleur grijs bezitten vallen ze toch onder de hanglampen grijs. Een grijze hanglamp kan dus in materiaalsoort heel divers zijn. Ook de mogelijkheden in gebruik zijn enorm. Een grijze hanglamp kan echt op elke kamer, van slaapkamer tot keuken, van hal tot toilet. Een grijze hanglamp past gemakkelijk bij diverse kleuren en afwerkingen in uw interieur. Een grijze hanglamp is tijdloos bovendien. U kunt dus jaren vooruit als u kiest voor een grijze hanglamp.