• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Slaapkamer Hanglampen

Waar de slaapkamer ooit een louter functionele ruimte was, mag deze nu steeds meer gezien worden. Het is de ruimte waar u zich even kan afzonderen, een boek leest, een film kijkt en uw nachtrust krijgt. Functionele verlichting is belangrijk; een hanglamp op de slaapkamer zorgt voor het benodigde felle, centrale licht. Praktisch als u uw kleding uitzoekt of de schone was in de kasten legt. Maar als praktisch belangrijk is, mag het natuurlijk ook mooi zijn. En dat is waar onze collectie in straalt. Kijkt u eens rustig rond voor een hanglamp die past bij uw slaapkamer, wij bieden diverse stijlen, kleuren en materialen.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

229 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 193 artikelen

Verschillende stijlen

Een hanglamp voor de slaapkamer neemt een zichtbare plek in. Maak er gebruik van en zorg dat de lamp van uw keuze de kamer helemaal af maakt. Dat kan met een exemplaar dat naadloos past in de stijl van de slaapkamerinrichting, maar u kunt ook een statement maken met een hanglamp in contrasterende look. In ons assortiment vindt u uiteenlopende stijlen, van klassiek tot industrieel, van romantisch tot strak. Trek één lijn in de verlichting op de slaapkamer met mooie bedlampjes en andere verlichting. Spots in de kledingkast zien we steeds vaker, lekker praktisch. En een mooie staande lamp in een hoek geeft wat extra sfeerlicht.

Dimbare slaapkamerhanglampen

In de slaapkamer hoeft het licht niet altijd heel aanwezig te zijn, sfeerverlichting is hier juist erg op zijn plaats. Hanglampen zijn vaak dimbaar, soms hang het af van de lamp, soms van de lichtbron. Boven het overzicht van de collectie hanglampen voor de slaapkamer vindt u een uitgebreid filtermenu. Hierin kunt u aangeven of de lamp dimbaar moet zijn. Overigens kunt u hier nog veel meer keuzes invoeren, zoals het materiaal, de stijl of de kleur. Wilt u de lamp voor aankoop graag even bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht.