• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Badkamer Inbouwspots

Plannen om de badkamer te verbouwen of heeft u een nieuw huis waar een badkamer in geplaatst moet worden? Kijk eens bij ons mooie assortiment led-inbouwspots voor de badkamer. Goede verlichting is essentieel en als deze netjes is weggewerkt in het plafond geeft dat een luxe uitstraling. Deze speciale inbouwspots kunnen tegen vochtige ruimtes en zijn vrij eenvoudig te plaatsen. En omdat iedereen een eigen idee heeft van wat mooi is, hebben wij een breed assortiment. Het materiaal, de kleur en de vorm is aan u. Wij zorgen voor kwaliteit en de laagsteprijsgarantie.

Alle 20 artikelen getoond.

Led-badkamerverlichting

Led is een prettige lichtbron. De lamp heeft een lange levensduur en verbruikt weinig stroom. Dat maakt hem energiezuinig, goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Zeker als u kiest voor inbouwspots in de badkamer is led-verlichting heel prettig, u hoeft niet al te vaak de lichtbron te verwisselen. Mocht u toch eens een nieuwe lamp nodig hebben, dan vindt u deze ook bij Rietveld Licht. Wij hebben een uitgebreide collectie lampenkappen, spots en andere armatuur, maar natuurlijk leveren we ook de lichtbronnen zelf.

Rietveld Licht

Rietveld Licht bestaat al sinds 1955. Kwaliteit voor een kleine prijs, een ruim assortiment en vernieuwende keuzes zijn altijd onze speerpunten geweest. Natuurlijk in combinatie met klantvriendelijkheid, maar dat spreekt voor zich. Toen online shoppen nog in de kinderschoenen stond, zijn wij al een webshop gestart. We vonden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan en dat geldt nog steeds. De webshop is nu groot, evenals die van vele collega’s, maar wij bieden ook altijd de mogelijkheid om de lampen in het echt te zien. Zo hebben we het beste uit twee werelden. Kom eens naar onze showroom in Sliedrecht voor een dag vol verlichting.