• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Landelijke Lampen

Houdt u ook zo van de sfeer van oude boerderijen? Prachtige oude bakstenen muren, een mooie houten vloer, een gezellige keuken met landelijke lampen en natuurlijk een uitzicht over de velden en de koeien.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

793 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 757 artikelen

Landelijke lampen geven uw inrichting een warme sfeer

U hoeft niet op het platteland te wonen om deze sfeer in uw woning te creëren. Door het ophangen van landelijke hanglampen haalt u de sfeer van een echte, gezellige oude boerderij in huis. Door het ophangen van wandlampen landelijk, waant u zich al snel in een echte boerenkeuken vol natuurlijke en verse producten. Ook tafellampen landelijk passen goed in de woonkamer. Bij Rietveldlicht verkopen wij een groot scala aan landelijke lampen. Er zit altijd wel een landelijke lamp tussen die bij uw interieur past, dus neemt u eens een kijkje in ons assortiment.

Landelijke lampen in de keuken

De keuken is een ruimte waar een landelijke sfeer goed past en ook gemakkelijk te creëren is met landelijke lampen. U houdt er misschien van om met mooie, biologische producten te koken die rechtstreeks van het land komen. Wat is er dan leuker dan deze landelijke sfeer door de trekken naar uw keuken met mooie, landelijke lampen. Boven de keukentafel kunt u bijvoorbeeld mooie, landelijke hanglampen hangen, zodat iedereen aan tafel goed kan zien wat voor lekkers er allemaal staat. In de hoek passen mooie vloerlampen landelijk, om de keuken een warme sfeer te geven. En voor wat extra verlichting wanneer u aan het koken bent zijn wandlampen landelijk heel praktisch.

Een woonkamer met landelijke lampen

In de woonkamer kunt u ook heel creatief zijn met landelijke lampen. Dit is de plek waar u na een lange dag werken tot rust komt. Misschien heeft u de hele dag achter uw bureau gezeten op kantoor. Of heeft u veel tijd in de auto doorgebracht. Dan komt u in een woonkamer met landelijke sfeer en landelijke lampen heerlijk tot rust. Want hier heeft u het gevoel toch een beetje buiten te zijn. In de woonkamer kunt u bijvoorbeeld werken met mooie plafondlampen landelijk. Bij Rietveldlicht verkopen wij mooie plafondlampen landelijk voor in elk interieur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stoffen of juist een metalen kap. Plafondlampen landelijk die u kunt dimmen geven een extra warme sfeer in uw woning, want deze kunt u een beetje minder fel draaien om een extra gezellige sfeer te maken.

Landelijke lampen op uw bureau

Uw bureau is de plek waar u bergen werk verzet. De uren die u hier besteedt vinden vaak plaats achter de computer. Veel tijd achter de computer doorbrengen is niet goed voor uw lichaam, uw houding en uw ogen. Daarom is het belangrijk om op uw bureau een sfeer te hebben waar u zich prettig bij voelt. Door landelijke lampen op uw bureau te gebruiken zorgt u voor voldoende en goede verlichting om goed te kunnen werken. Op een bureau passen bijvoorbeeld zeer goed tafellampen landelijk, en vloerlampen landelijk passen bijvoorbeeld goed naast uw leesstoel zodat u een fijne plek heeft om te lezen met goede verlichting van landelijke lampen.