• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Led Plafondlampen

Het lichtplan voor uw woning begint met de hoofdverlichting, dit zijn de centrale lichtbronnen die vooral voor praktische verlichting zorgen. Led-plafondlampen passen heel goed bij dit doel; het zijn zeer functionele lampen die zorgen voor een goede dosis licht. In ons assortiment vindt u vele led-plafondlampen, in verschillende stijlen.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

712 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 676 producten

Led-verlichting voor het plafond

Er is een hele belangrijke reden om te kiezen voor led-verlichting voor het plafond en dat is dat het dé energiezuinige keuze is. Led-verlichting heeft een zeer efficiënt energieverbruik en slijt nauwelijks. Hiermee wordt het milieu veel minder belast en u merkt het in de portemonnee. In de aanschaf is het niet heel voordelig, maar de duurzaamheid is zo groot dat u niet snel een lamp hoeft te vervangen. Uw led-verlichting voor het plafond gaat veelal jaren mee.

Dimbare led-plafondverlichting

Bent u op zoek naar plafondlamp waarbij de led dimbaar is? Hier vindt u honderden verschillende modellen, waarbij de felheid van de led-verlichting aan te passen is. Dit is prettig tijdens een etentje of als u ’s avonds in de zithoek zit en subtiele verlichting boven de eettafel wilt hebben. Onze dimbare led-plafondlampen komen in zeer uiteenlopende stijlen, ingebouwd in klassiek modellen of verwerkt in strakke ontwerpen.

Overige plafondlampen

Vroeger hadden we natuurlijk allemaal gloeilampen, deze worden vandaag de dag niet meer verkocht. Misschien heeft u nog een voorraad en bent u op zoek naar een lamp waar deze gloeilampen nog in passen, wij hebben ze. Na de gloeilamp kwam de spaarlamp, ook deze vindt u in ons uitgebreide assortiment plafondlampen. En kiest u liever voor halogeen, tientallen verschillende modellen uit onze collectie zijn geschikt voor deze lichtbron. Laat u zich liever niet leiden door het soort verlichting, maar meer door de stijl of het materiaal, selecteer deze dan via de filteropties.