• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Led Lampen

Verlichting is een belangrijke basis als het gaat om prettig wonen. Goed licht is belangrijk voor de dagelijkse gang van zaken en sfeerlicht is een mooie aankleding en laat uw huis echt stralen. Led-verlichting is in een snel tempo vertrouwd geraakt in ons interieur. In ons ruime assortiment vindt u uiteenlopende stijlen en materialen.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Led
  • op vooraad
  • niet op voorraad

2641 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 2605 artikelen

Duurzame verlichting

De eerste led-lamp dateert van 1962. De ooit zeer vooruitstrevende techniek waarmee deze vorm van verlichting ontwikkeld is, is vandaag de dag veel eenvoudiger te maken. Dat betekent; een duurzame oplossing binnen handbereik voor heel veel mensen. Led-verlichting is daarmee een waardevolle lichtbron voor onze huishoudens, het milieu en uw portemonnee.

Led-spots

Een veelgebruikte toepassing van led is in spots. Deze gerichte verlichting wordt, naast reguliere verlichting, steeds meer gebruikt op specifieke plekken. Zo zorgen led-spots in uw kledingkast dat u de juiste kledingstukken direct kunt vinden. Mooie spots in de boekenkast lichten de boeken of decoratie mooi uit. Ook om de kunst aan de muur te laten stralen, is een led-spot de perfecte oplossing. Waar spots in het verleden wat klinisch konden ogen, is er nu een grote verscheidenheid aan sfeervolle stijlen. En voor een strakke afwerking, kunt u kiezen voor stijlvolle led-inbouwspots.

Dimbare led-lamp

Niet iedereen weet dat er ook dimbare led-lampen zijn. Dit is natuurlijk prachtig, want zo heeft u alle voordelen van de duurzame led in combinatie met de sfeervolle, dimbare verlichting. Een gezellig etentje wordt beter uitgelicht met een gedimde led-lamp (en daarbij kaarslicht), dan met felle verlichting. Als u zich heerlijk op bank nestelt is een felle lamp boven de eettafel niet zo sfeervol. Het is fijn dat er altijd een passende verlichtingsoplossing is. Bij Rietveld Licht zijn die oplossingen allemaal voor handen en dan ook nog in diverse stijlen en materialen. Zo vindt u altijd de verlichting die uw huis echt in de spotlight zet.