• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Leeslampen - Slaapkamer

Voor het slapengaan nog even een boek of tijdschrift lezen of de laatste aflevering van uw favoriete serie kijken. Met een leeslampje heeft u de juiste verlichting bij uw bed. U bouwt rustig de dag af en wordt bijgelicht. Overdag mag het leeslampje natuurlijk ook gezien worden. Een mooie exemplaar is een aanvulling voor de slaapkamer. In ons assortiment vindt u een uiteenlopende collectie leeslampjes voor bij het bed, in verschillende stijlen, verschillende kleuren en in diverse materialen. U zet een persoonlijke sfeer neer met de verlichting van Rietveld Licht.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

203 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 167 artikelen

Een ruime keuze

Wij vinden het belangrijk dat onze leeslampjes en alle andere lampjes passen bij een interieur. En omdat smaken verschillen, betekent dat voor ons een zeer uitgebreid assortiment met verlichting in verschillende stijlen. Heeft u een landelijke slaapkamer en zoekt u een bijpassend lampje voor bij het bed? Kijk dan bij de selectie landelijke leeslampjes. Kiest u juist voor strak en modern? Ook hiervoor is een ruime selectie. Naast deze stijlen, bent u hier ook aan het juiste adres voor retro, rustiek, romantisch, Scandinavisch, Oosters, design, klassiek en antiek-look. Bent u minder gebonden aan een stijl en is kleur of materiaal leidend in uw zoektocht? In het selectiemenu bovenaan deze pagina geeft u eenvoudig uw voorkeuren aan of u bekijkt het hele assortiment ter inspiratie.

Rietveld Licht

Sinds 1955 is Rietveld Licht dé verlichtingsspecialist. Onze producten laten menig huishouden stralen. In 2006 hebben we de webwinkel opgezet, waarmee we nog meer licht kunnen brengen. Wij geloven in service en klantgerichtheid. Daar letten we op bij het inrichten van de webwinkel. Zowel mensen die al weten wat ze willen als mensen die zich nog aan het oriënteren zijn, moeten goed de weg kunnen vinden. Wij begrijpen ook dat niet iedereen graag online koopt, maar sommige klanten de producten eerst met eigen ogen willen zien. Dat is dan ook de reden dat we in Sliedrecht een mooie, ruime showroom hebben. U bent daar natuurlijk ook van harte welkom.