• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Leeslampen

Staande leeslampen kunnen erg praktisch zijn als aanvulling op uw verlichting. Door het gebruik van goede, staande leeslampen voorkomt u vermoeidheid van uw ogen tijdens het lezen van bijvoorbeeld een boek.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

263 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 227 artikelen

Leeslampen passen in elke woning

Leeslampen maken uw interieur compleet. Staande leeslampen zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook sfeer toevoegen aan uw interieur. Bij RietveldLicht verkopen wij verschillende stijlen staande leeslampen. Houdt u bijvoorbeeld van hele strakke, staande leeslampen, of passen klassieke, staande leeslampen beter bij uw interieur? Bij RietveldLicht vindt u vele mogelijkheden. Het kan leuk zijn om met mooie, staande leeslampen juist een contrast aan te brengen in uw interieurstijl. Wat denkt u bijvoorbeeld van klassieke leeslampen in een interieur dat verder vrij strak is? Op deze manier springen uw staande leeslampen er nog meer uit en wordt uw interieur persoonlijker. Neemt u eens een kijkje bij de staande leeslampen op onze website om inspiratie op te doen.

Leeslamp slaapkamer en leeslamp bed

Houdt u er ook zo van om voor het slapen gaan nog lekker een boek te lezen? Of op een regenachtige zondagochtend lekker lang met een kop koffie in bed te blijven en een boek te lezen? Staande leeslampen kunnen dan niet ontbreken in de slaapkamer. Staande leeslampen aan beide zijden van het bed zorgen ervoor dat u uw boek goed kan lezen, maar dragen ook bij aan een mooie inrichting van uw slaapkamer. Bij RietveldLicht hebben wij vele staande leeslampen zodat u altijd wel een lamp vindt die in uw slaapkamer past. De slaapkamer is een heerlijke plek om te ontspannen, vooral met de toevoeging van een leeslamp naast uw bed. Met een goede leeslamp hoeft u de slaapkamer niet te verlaten op een regenachtige dag.

Leeslamp boek

Een goede leeslamp boek zorgt ervoor dat u uw favoriete boek gemakkelijk leest. Wat denkt u bijvoorbeeld van een mooie leeslamp in de leeshoek boven uw favoriete stoel? Naast staande leeslampen kunt u natuurlijk de verlichting aanvullen met een led leeslampje voor de echt donkere dagen. Staande leeslampen zijn ook prachtig naast de bank, wanneer dit de plek is waar u het liefst een boek of een krant leest. Bij RietveldLicht heeft u een ruime keuze aan staande leeslampen, maar u kunt er bijvoorbeeld ook een led leeslampje vinden. Een led leeslampje is een klein lampje dat handig kan bij schijnen wanneer u een boek wilt lezen op een plekje dat net iets donkerder is. Het is leuk om verschillende typen lampen te combineren, zodat u de sfeer kunt creëren waar u behoefte aan heeft. In de zomer voldoet misschien een enkele lamp, maar in de winter wilt u het huis misschien graag gezellig maken met vele lampjes om alle donkere hoekjes uit te lichten. Bij RietveldLicht vindt u altijd wat u zoekt.