• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Industriële plafondlampen

De tijd dat een plafondlamp een eenvoudige ronde of vierkante lamp was, ligt gelukkig ver achter ons. Kijkt u maar eens naar onze industriële plafondlampen. Stoere statements, soms met een flinke vleug vintage, soms wat meer richting het strakke design. De tinten lopen van helder wit, naar grijs, naar zwart. De materialen zijn eveneens divers. Natuurlijk doet metaal het goed bij deze industriële plafondlampen, maar ook de betonlook versterkt het rauwe karakter van deze verlichting. In het keuzemenu boven de collectie geeft u eenvoudig uw voorkeuren aan, vervolgens tonen wij u de collectie die passend is bij uw woonwensen.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

80 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 44 artikelen

Plafondlampen geven richting

De verlichting aan het plafond heeft in eerste instantie een praktische functie; helder, centraal licht. In vrijwel iedere ruimte in uw huis is een deze lamp de perfecte basisverlichting. In onze collectie industriële plafondlampen vindt u diverse lampen waarvan u de lichtbundel kunt sturen. Eén of meerdere lampen aan een armatuur kunnen gedraaid worden in de richting die handig is. Daardoor kunt u accenten verschuiven en zaken bijlichten die net even wat extra nodig hebben, denkt u aan een trap of een kast. En wilt u van tijd tot tijd wat minder praktisch en wat meer sfeer? Kies dan voor een van de dimbare industriële lampen. Deze functie geeft uw plafondlamp een dubbel karakter; handig én gezellig.

Duurzame verlichting

Uw industriële plafondlamp zal, als centraal lichtpunt, waarschijnlijk vaak branden. Dat is natuurlijk ook wat hij behoort te doen, maar als het even kan, dan wel zo zuinig mogelijk. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Het merendeel van onze industriële plafondlampen is geschikt voor led-verlichting. Naast zijn zuinig verbruik, heeft led ook een lange levensduur. Tel daar de voordeligste prijsgarantie van Rietveld Licht bij en op nu weet u zeker dat u een goede aankoop doet. En weet dat we nooit inleveren op de kwaliteit, want ook dat is duurzaamheid; een mooi vormgegeven lamp, gemaakt met liefde en kwaliteit. Zo gaat uw aankoop nog vele jaren mee.