• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Zwarte Plafondlampen

Een zwarte lamp aan het plafond is een krachtig statement. De vormgeving komt beter uit en de lamp vraagt de aandacht. Een zwarte plafondlamp mag dus meer zijn dan een eenvoudige plafonnière. Hoe deze er dan wel uit mag zien? Dat hangt natuurlijk af van uw inrichting en smaak. Weet dat ons assortiment groot is en we voor iedere woning passende zwarte plafondlampen hebben. Ook voor die van u.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

364 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 328 artikelen

Zwarte lampen

Niet alleen een zwarte plafondlamp voegt iets toe aan de ruimte, iedere zwarte lamp laat zien dat hij er is. Toch hoeft een donkere lamp niet heel zwaar te ogen of enkel stoer te zijn. Wanneer u kiest voor organische vormen en/of voor zachte materialen, zoals stof, oogt de lamp meteen veel lichter. En als u 100% voor stoer gaat, van grote gebaren houdt, dan zit u altijd goed met zwart. In onze showroom in Sliedrecht kunt u de lampen live zien, dit geeft soms net even een beter beeld dan op het beeldscherm. Bovendien helpen onze verlichtingsexperts u graag als u vragen heeft van praktische aard of over stijl.

Stijlvol en zuinig

Onze zwarte plafondlampen zijn een aanwinst voor uw woning. Mooi wonen betekent niet dat u altijd de hoofdprijs moet betalen; integendeel. Mooie vormgeving en hoge kwaliteit staat bij Rietveld Licht voorop, en dat wordt direct gevolgd door aantrekkelijk prijzen. Met onze laagsteprijsgarantie en gratis verzending bespaart u kosten. Bespaart u, naast uw financiën, ook graag het milieu, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Nieuwe, energiezuinige verlichtingsbronnen winnen terrein. Ook bij ons. Het merendeel van onze lampen werkt op led-verlichting. En wilt u deze soms even op een minder aanwezige stand, selecteer dan de dimbare varianten. Goed voor het milieu, uw portemonnee en de sfeer.