• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Zwarte Slaapkamerlampen

In uw slaapkamer wilt u zich helemaal thuisvoelen. Het is de ruimte waar u de dag kunt laten voor wat het is en even helemaal geen rekening hoeft te houden met anderen. Lekker bijkomen in een eigen sfeer, nog even lezen of een serie kijken. In het weekend misschien wat bijslapen of de dag rustig beginnen met een ontbijtje op bed. Een zwarte slaapkamerlamp kan een mooi accent zijn in die persoonlijke stijl. En of u nu op zoek bent naar een zwarte hanglamp, een bedlampje of een spots, bij Rietveld Licht vindt u het allemaal.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

924 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 888 artikelen

Smaken verschillen….

...dus bieden wij een uitgebreid assortiment. De ene zwarte slaapkamerlamp is de andere niet. Van Oosters tot industrieel, van modern en strak tot landelijk; zwart past in zoveel interieurstijlen en voelt zich altijd thuis. Het lampje kan een bescheiden positie innemen als bedlampje of spot, of een grote rol vervullen als hanglamp. In het selectiemenu bovenaan deze pagina kunt u uw voorkeuren aangeven, dan heeft u direct een overzicht op maat. Wilt u liever de lampen eerst in het echt zien, kom dan naar onze showroom in Sliedrecht. U ziet de verschillende lampen in mooie opstellingen en als u vragen heeft of advies wilt, dan staan onze professionals voor u klaar.

Dimbare zwarte slaapkamerlampen

De slaapkamer is een ruimte waar het ene moment heldere verlichting gewenst is, bijvoorbeeld bij het aankleden of het bed verschonen, maar waar gedimd licht meestal veel prettiger is. Natuurlijk kunt u werken met hoofdverlichting en sfeerverlichting. Een andere optie is om te kiezen voor dimbare lampen. De meeste zwarte slaapkamerlampen zijn heel geschikt om te dimmen, het hangt alleen vaak van de lichtbron af of deze functie gebruikt kan worden. Alle halogeen- en gloeilampen zijn dimbaar, maar sommige led-lampen en de meeste spaarlampen zijn niet geschikt.