• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Industriële Opbouwspots

Stoere verlichting staat mooi in verschillende soorten interieurs. Industriële spots zijn fijne statements en geven goed licht. Dit is uiteraard mooi in een industriële woonstijl, maar ze voelen zich ook prima thuis in een vintage interieur of tussen rustieke meubelen. In onze collectie industriële spots vindt u grove, verweerde exemplaren en iets strakkere, meer verfijnde lampen. De kleuren variëren van fris wit tot mooi mat zwart. U vindt ongetwijfeld een exemplaar dat zich helemaal thuisvoelt in uw woning. In het selectiemenu bovenaan de pagina geeft u uw voorkeuren in, zo selecteert u eenvoudig passende industriële spots.

Filters

31 Artikelen gevonden

Alle 31 artikelen getoond.

Industriële plafondspots

Spots kunnen aan de wand of aan het plafond bevestigd worden. De industriële plafondspots zijn prachtig boven de eettafel of in de keuken. Er zijn enkelvoudige spots en armaturen met meerdere spots, deze laatste zijn heel handig als er veel plekken verlicht moeten worden. In een keuken bijvoorbeeld, is het vaak fijn als verschillende hoeken worden verlicht, zoals het aanrechtblad, maar ook de vaatwasser.

Stijlen doorvoeren

Verlichting is een belangrijke basis in het interieur. Praktisch gezien wordt het vrij lastig zonder lampen. Als stijlelement heeft verlichting ook een grote rol. Als u kiest voor industriële spots, is het mooi om die stoere stijl door te voeren in de overige verlichting. In het overzicht industriële verlichting vindt u allerlei soorten lampen die voldoen aan deze stijl met een rauw randje. En voor hen die echt alles willen doortrekken; we hebben ook buitenverlichting die helemaal passend is. U bestelt het allemaal eenvoudig in deze webshop. Met de laagsteprijsgarantie en gratis verzenden is het altijd een goede deal. Ziet u de lampen liever eerst met eigen ogen? U bent van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. Waar gewenst helpen onze professionals met adviezen.