• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Kantoor bureaulampen

Goed licht is essentieel als u bezig bent met uw werk of hobby. Een werktafellamp geeft helder licht en is instelbaar, zodat u altijd goed wordt bijgelicht. In onderstaande collectie vindt u fijne werklampen, die hun werk goed doen en er daarnaast ook nog eens goed uitzien. Het oog wil natuurlijk ook wat. Al onze lampen voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen, want een lamp, en zeker een werktafellamp, is natuurlijk in eerste plaats een gebruiksvoorwerp. Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijzen we met de laagsteprijsgarantie. Zo weet u zeker dat u voordelig uit bent en waar voor uw geld krijgt.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

54 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 18 artikelen

Lichtbronnen

Omdat praktisch voorop staat bij een werktafellamp, is de keuze van de lichtbron belangrijk. De meeste lampen zijn zeer geschikt voor led-verlichting. Led is een duurzame en kwalitatieve lichtbron. De lamp heeft een lange levensduur en is zuinig in energieverbruik. De kosten van de aanschaf zijn daardoor snel terugverdiend. Uiteraard schaft u de lichtbron direct aan als u de werktafellamp bestelt, dat is wel zo handig. Hier vindt u alle led-verlichting. En wilt u graag een dimbare lamp, geen probleem, deze vindt u hier. Let er bij de aanschaf van de led-lamp dan wel even op dat deze ook geschikt is om te dimmen.

Meer licht bij Rietveld Licht

Rietveld Licht is er voor ieder huis en voor iedereen. Wij beperken ons niet en denken graag met u mee. Zoekt u voor de werktafel geen bureaulamp, maar andere verlichting; ook deze vindt u in ons assortiment. Misschien wilt u graag een spot of een inbouwspot om onder een plank of kastje te bevestigen. Ook bieden we complete railsystemen met spots, handig als u op meerdere plekken goede verlichting nodig heeft. Heeft u uw keuze al gemaakt? Werktafellamp of een andere lamp, welke u ook kiest, wij verzenden het gratis.