Tafellampen - bureaulampen

Een goede bureaulamp zet u aan het werk. Een bureaulamp ondersteunt namelijk waar u mee bezig bent, maar het is ook een mooie aanvulling op de ruimte. Van design bureaulampen tot kantoorverlichting, en van Led tot halogeen. Wat u ook wenst, bij Rietveld vindt u vast de bureaulamp die u zoekt!

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

34 Producten gevonden

Alle 34 producten getoond.

Bureaulampen zijn een bijzondere categorie lampen. Een bureaulamp moet vooral functioneel zijn. Kantoorverlichting is vaak de hoofdverlichting maar een bureaulamp kan de eigen, persoonlijke wensen verwezenlijken. Zoekt u fel gericht licht of sfeervol diffuus licht waarbij u uw werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren? Bij ons vindt u verschillende soorten bureauverlichting: een bureaulamp voorzien van led, halogeen of spaarlamp. Qua design bureaulamp kunt u kiezen uit verschillende stijlen; van de retro bureaulamp tot klassiek, modern en van kleine tot grote bureaulampen. Er kan zelfs worden gekozen voor een bureaulamp voorzien van een vergrootglas. Verschillende prijsklassen in onze bureaulampen maken een prettige werksfeer aan een bureau mogelijk voor iedereen. Van exclusief design tot de goedkopere bureaulamp.

Bureaulamp Led of halogeen

Bureauverlichting is afhankelijk van uw werkzaamheden aan het bureau. Misschien kiest u voor een bureaulamp met duurzame led verlichting? Een bureaulamp voorzien van led is vaak feller van licht zodat details goed waarneembaar zijn. Led is ook zeer zuinig in gebruik dus een verstandige keuze als de lamp uren brandt. Een andere keuze is bureau verlichting voorzien van halogeen. Halogeen is goedkoper in aanschaf en geeft ook mooi en functioneel licht. Halogeen verlichting laat zich ook gemakkelijk dimmen. Halogeen is wel minder zuinig dan Led. Een bureaulamp voorzien van een spaarlamp? Dat kan ook. Spaarlampen starten tegenwoordig net zo snel op als andere lampen en ook dimbare spaarlampen zijn een mogelijkheid.

Kiezen voor kantoorverlichting

Flikkerende TL-buizen doen direct denken aan kantoorverlichting. Kantoorverlichting heeft zich echter ontwikkeld in de afgelopen jaren. Zo kunnen zelfs TL-buizen warm licht geven en wordt er creatief gewerkt met bureaulampen. Zo wordt de retro bureaulamp gecombineerd met grote retro hanglampen, en wordt sfeerverlichting gecombineerd met een bureaulamp met Led. Zo wordt kantoorverlichting naast functioneel ook speels. Er moet gewerkt worden, dus functionaliteit staat voorop. Kantoorverlichting hoeft daardoor niet saai te zijn, als er wordt gekozen voor een combinatie van hanglampen met goede bureaulampen.

Van klassieke tot design bureaulamp

De klassieke bureaulamp heeft als kenmerk een sierlijke belijning, in combinatie met materialen in warme tinten. Eigentijds klassieke bureaulampen kenmerken zich door de combinatie van moderne en klassieke elementen. Een beetje van nu, gecombineerd met een beetje van vroeger. Door de toegevoegde klassieke vleug ontstaat er een bijzonder sfeervol geheel. Eigentijds klassiek staat vaak voor een elegante en sfeervolle vormgeving. Er worden warme kleuren gebruikt in een modern ontwerp of juist moderne materialen uitgevoerd in een klassieke vorm. Denk bijvoorbeeld aan de retro bureaulamp. Moderne bureaulampen vallen op door het strakke design gecombineerd met trendy materialen zoals metaal, chroom, aluminium en glas. Een design bureaulamp is erg in trek. Naast een mooi uiterlijk moet een design bureaulamp vooral functioneel zijn. Zo is een bureaulamp met vergrootglas ideaal als u heel gedetailleerd werk moet verrichten. Deze lamp kan ook fijn zijn voor mensen met een beperkter gezichtsvermogen.

Een bureaulamp kopen

Van een luxe design bureaulamp tot een goedkope bureaulamp voor iedereen. Wat u ook zoekt of nodig heeft op het gebied van bureaulampen, RietveldLicht kan u erbij helpen. Een retro bureaulamp, een bureaulamp met vergrootglas, een bureaulamp met led ter aanvulling op de kantoorverlichting of een goedkope bureaulamp voor iedereen. Struin door ons assortiment, en tik de juiste bureaulamp op de kop!