• Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Geen verzendkosten
  • Grote eigen voorraad

Bureaulampen

Werkt u geregeld thuis, zit u voor een hobby achter een bureau of heeft uw kind een bureaulamp nodig om zijn huiswerk te maken? Bij Rietveld Licht vindt u een bureaulamp die past bij de sfeer van de kamer waar het bureau staat. In onze ruime collectie bureaulampen vindt u verschillende stijlen, kleuren, modellen en materialen. Met het keuzemenu bovenaan deze pagina filtert u eenvoudig de opties. U kunt natuurlijk ook het hele overzicht bekijken en u zo laten inspireren. Welke lamp u ook kiest, wij geven altijd de laagsteprijsgarantie en rekenen geen verzendkosten.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

50 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 14 producten

Smaken verschillen

Omdat er zoveel ideeën zijn over wat mooi is, bieden we een veelzijdige collectie. Tijdens het selecteren van de verlichting proberen we het aanbod zo breed mogelijk te houden, zodat er altijd ruim keuze is voor ieder interieur. Houdt u van modern, klassiek of industrieel? Of kiest u voor een hele andere stijl? U vindt het allemaal, bij de bureaulampen en in de andere verlichting. Onze bureaulampen worden niet alleen voor aan de werktafel gebruikt, ze staan ook leuk op een kastje of een bijzettafeltje. Kom anders eens naar onze showroom in Sliedrecht, dan kunt u de verlichting in een huiselijke setting zien, ideeën opdoen en gebruik maken van de adviezen van onze verlichtingsspecialisten.

Led-bureaulamp

Gaat u ook graag voor energiezuinig, kies dan voor led. Deze lichtbron heeft een lange levensduur en verbruikt daarnaast weinig energie. We hebben vele soorten led-lampen, voor in uw nieuwe bureaulamp of in een andere fijne lamp of spot. Bij iedere bureaulamp kunt u de specificaties zien, dus ook welke lichtbronnen geschikt zijn. De verlichtingsbron van uw keuze bestelt u samen met de lamp, dat is handig.