• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Bureaulampen

Thuiswerken, wie doet het tegenwoordig niet? Goede bureau verlichting helpt u geconcentreerd te werken. Een bureaulamp is daarom een goed idee. Onze bureaulampen zijn ontworpen om u echt een handje te helpen bij uw werk, hobby of huiswerk. Daarom vindt u bij ons verstelbare bureaulampen, bureaulampen die dimbaar zijn en led bureaulampen die energiezuinig zijn. Kortom, bureaulampen die echt handig zijn. Hoeft u eigenlijk alleen nog maar te kijken naar welke bureaulamp u het mooist vindt. Design bureaulampen passen misschien perfect in uw moderne kantoor aan huis, of kies voor een industriële bureaulamp als uw werkplek in de woonkamer staat. Op zoek naar een bureaulamp voor in de kinderkamer? Welke tiener wordt nou niet blij van een bureaulamp in het goud. En een bureaulamp in het zwart is natuurlijk altijd goed. Bekijk ons assortiment en laat u inspireren.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

67 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 31 artikelen

Led-bureaulampen

Led bureaulampen; in ons assortiment is elke bureaulamp een led bureaulamp. Want of de lamp nu een GU10 fitting heeft of een E27 fitting, in elke bureaulamp past een led lamp. Ook vindt u bij ons led bureaulampen met geïntegreerde led verlichting. Het zijn moderne bureaulampen, verstelbaar en vaak ook dimbaar. Handig! En ze stralen ‘design’ uit. Perfect op dat moderne bureau, maar misstaat natuurlijk ook niet op een houten eettafel.

Bureau verlichting

Bureau verlichting is ontzettend belangrijk. Goed licht helpt u namelijk om geconcentreerd te werken en maken uw ogen minder snel moe. Waar de een een kleine tafellamp leuk en goed genoeg vindt op het bureau thuis, heeft de ander behoefte aan een bureaulamp die hoog is, verstelbaar en dimbaar. Bij ons vindt u het allebei. En omdat er zoveel ideeën zijn over wat mooi is, hebben wij een veelzijdige collectie bureaulampen. Houdt u van modern, klassiek of industrieel? Of kiest u voor een hele andere stijl? Onze bureaulampen worden niet op een werktafel of bureau gebruikt, ze staan ook leuk op een kastje of een bijzettafeltje. Kom eens naar onze showroom in Sliedrecht, dan kunt u de verlichting in een huiselijke setting zien, ideeën opdoen en gebruik maken van de adviezen van onze vakkundige en enthousiaste verlichtingsspecialisten.