• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Zwarte bureaulampen

In de collectie van Rietveld Licht vindt u alle soorten lampen. Ons licht schijnt in vele huishoudens, kantoorpanden en winkels. U bent op zoek naar een zwarte bureaulamp en die vindt u natuurlijk hier. In de selectie zwarte bureaulampen ziet u diverse modellen, de ene wat klassiek, de ander strak of juist industrieel. Ze geven natuurlijk allen goed licht en zijn van goede kwaliteit, dit tegen de laagsteprijsgarantie en met gratis verzending. Vind hieronder de verlichting die uw bureau verfraait en praktischer maakt.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

38 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 2 artikelen

Smaken verschillen

De inrichting van een woonhuis, winkel of kantoor mag aandacht krijgen. Het is immers de plek waar u veel tijd doorbrengt. U omringt uzelf graag met spullen die u mooi vindt en dat vinden wij een heel goed idee. Smaken verschillen, en dat maakt al die interieurs juist zo uniek. Een zwarte bureaulamp voelt zich thuis in heel veel verschillende inrichtingen. En ziet u bij deze categorie niet de bureaulamp die uw werkplek afmaakt, kijkt u dan eens bij alle bureaulampen, daar moet zeker een match tussen zitten. In het selectiemenu bovenaan de pagina kunt u eventuele voorkeuren aangeven, zoals het materiaal of de stijl. In dit menu kunnen ook technische specificaties geselecteerd worden, zoals de lichtsterkte en of de lamp dimbaar moet kunnen zijn. Soms is het ook fijn om eerst inspiratie op te doen en lekker even de hele collectie te bekijken.

Zwarte bureaulampen en andere zwarte verlichting

Het kan heel mooi zijn om kleur of stijl door te voeren in de verlichting. Wilt u op de kamer waar de zwarte bureaulamp staat ook andere zwarte verlichting? Kijk dan in ons overzicht zwarte lampen. Van eenvoudige spots tot echte eyecatchers, in deze collectie zijn heel veel modellen en stijlen te vinden. Gebruik ook hier het selectiemenu al u het overzicht wilt specificeren. Zo kunt u kiezen voor enkel zwarte hanglampen of juist zwarte staande lampen. En bent u echt van een lijn kiezen en consequent doorvoeren, kijk dan ook eens bij de zwarte buitenverlichting. Helemaal van nu om buiten en binnen met elkaar te verbinden.