• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Industriële tafellampen

Als bureaulamp, lichtje in de hal of mooi op een kastje of bijzettafeltje; een industriële tafellamp voelt zich als een vis in het water in uw huis. In ons assortiment vindt u vele verschillende modellen, in diverse materialen. We hebben hele stoere metalen lampen, met een vintage look, maar ook mooie basic betonnen lampen die heel vriendelijk ogen. Alle industriële tafellampen in onderstaand overzicht zijn van goede kwaliteit, maar wel tegen de laagsteprijsgarantie. We zijn altijd op zoek naar mooie nieuwe lampen en houden de technische ontwikkelingen goed in de gaten. Kijk dus geregeld naar de collectie voor nieuwe inspiratie.

Alle 31 producten getoond.

Industrieel wonen

Overgewaaid uit grote steden als Berlijn en New York is de industriële woonstijl inmiddels helemaal geliefd in Nederland. Rauwe materialen, als beton, bakstenen, verweerd hout en metaal hebben hun intrede gedaan in onze huishoudens. Soms geheel doorgevoerd, vanuit de basis tot in de details, vaker in combinatie met andere elementen, zoals vintage meubilair. De typisch industriële materialen zijn ook in afgezwakte variant verwerkt in meubelen en accessoires; iets minder rauw en ongepolijst. Hierdoor past het heel mooi in heel veel andere woonstijlen. Onze industriële tafellampen voelen zich bijvoorbeeld ook erg thuis in een Scandinavische sfeer of in een moderne, minimalistische inrichting. Gaat u toch echt voor die industriële woonstijl, zorg dan dat u dit doorvoert in alle verlichting. Een overzicht van alle industriële lampen vindt u hier.

Rietveld Licht

Al sinds 1955 is Rietveld Licht dé verlichtingsspecialist. In 2006 gingen we online met een grote webshop. Deze is in de loop der jaren vaak vernieuwd om goed aan te sluiten bij de wensen van de gebruikers, van u dus. Het selectiemenu bovenaan de pagina geeft de mogelijkheid om een samenstelling te maken van alle lampen die aan uw voorkeuren voldoen. Dat shopt net wat makkelijker. Bent u minder van het online winkelen? Kom dan naar onze showroom in Sliedrecht, daar vindt u alle lampen in een mooie opstelling. En mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben, onze lichtspecialisten staan voor u klaar.