• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Leeslampen

Heerlijk dat hoekje in huis waar u zich lekker terug kunt trekken met een goed boek of met een fijn tijdschrift. Even tijd voor uzelf en om weg te dromen in een andere wereld. Het hoekje is natuurlijk pas echt compleet met een tafelleeslamp. Een lamp die mooi is vormgegeven, die past bij het interieur en goed licht geeft. In onderstaande collectie vindt u een grote diversiteit aan tafelleeslampen. Bij iedere lamp staat in de specificaties welke lichtbron nodig is, of hij dimbaar is en andere handige informatie.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

33 Artikelen gevonden

Alle 33 artikelen getoond.

Lezen in stijl

Zoveel mensen, zoveel verschillende smaken. Rietveld Licht is er voor iedereen, dus dat betekent dat we tafelleeslampen en andere verlichting in heel veel verschillende stijlen hebben. Bovenaan de pagina vindt u een selectiemenu. Eén van de voorkeuren die u in kunt geven is de stijl. Van landelijk tot modern, van klassiek tot industriëel; iedere woonstijl is vertegenwoordigd. Pint u zich niet vast op één stijl, maar gaat u meer uit van materialen of kleuren, geen probleem. In het selectiemenu kunt u ook op deze variabelen filteren. De tafelleeslamp die past in uw interieur is te vinden in deze webshop, altijd tegen de laagsteprijsgarantie.

Tafelleeslamp bestellen

Rietveld Licht bestaat al sinds 1955 en als dé lichtspecialist vonden we dat we er altijd en overal mochten zijn voor onze klanten. Daarom begonnen we in 2006 al met een webwinkel. Onze webwinkels zijn er vandaag de dag niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen. We hebben deze zo klantvriendelijk mogelijk ingericht; een ruime collectie met goede filteropties. Het bestelproces is eenvoudig, u hoeft geen account aan te maken en alleen de hoognodige gegevens in te voeren. Het verzenden is gratis, en met onze grote voorraad heeft u binnen een paar dagen uw nieuwe tafelleeslamp in huis. Wij wensen u veel leesplezier.